Follow us

Το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ της Heidi Klum που έγινε viral

Το μοντέλο δοκίμασε μια από τις πιο trendy τάσεις στα νύχια για το φετινό καλοκαίρι.

Heidi Klum Abaca Press

Υπάρχουν μερικές stars που όχι απλά υιοθετούν τις τάσεις, αλλά - κυρίως - τις καθορίζουν. Μία από αυτές είναι και η Heidi Klum, που υιοθέτησε ένα από τα πιο trendy μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού, το colourful french mani.

Έχουμε μιλήσει για το συγκεκριμένο πολύχρωμο μανικιούρ εδώ, μια τέλεια εναλλακτική αν έχεις βαρεθεί το κλασικό mani με τα λευκά tips. Διάφορα παστέλ χρώματα - ή και όχι - αντικαθιστούν τις λευκές άκρες στα νύχια μας, ενώ μπορούν και να εναλάσσονται μεταξύ τους δημιουργώντας τα γνωστά gradient nails.

H Kendall Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο επίπεδο

H 48χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ακριβώς αυτό, τη χρωματική δηλαδή εναλλαγή παστέλ αποχρώσεων σε κάθε νύχι, ώστε να δημιουργείται μια χρωματική πανδαισία που ξεχωρίζει από μακριά.

Μάλιστα, στα νύχια των ποδιών της ακολούθησε κάτι παρόμοιο, επιλέγοντας τις αντίστοιχες χρωματικές αποχρώσεις του μανικιούρ της για να βάψει το κάθε νύχι της, ταιριάζοντάς τα με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους.

Όπως έγραψε αστειευόμενος και ο nail artist Tom Bachik, που ανέλαβε το συγκεκριμένο look, "όταν δεν μπορείς να επειλέξεις τι χρώμα θες να βάψεις τα νύχια σου, επίλεξέ τα όλα!" Μάλιστα, η ονομασία που έδωσε ο ίδιος στο "έργο" του ήταν: "Summer French Twist", δηλαδή καλοκαιρινό γαλλικό με ένα ... twist.

Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, μιας και πιστεύουμε ότι είναι η ιδανικότερη λύση για τις αναποφάσιστες.

Δες το mani-pedi της Heidi Klum:

Loading...

Τι λες, θα το δοκίμαζες;

God Is A Woman | Το νέο, πολλά υποσχόμενο άρωμα της Ariana Grande

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ