Follow us

Ξέμεινες στην Αθήνα; Με αυτά τα αντηλιακά λάδια θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην πιο τροπική παραλία

Η πολυτελής υφή και το εθιστικό τους άρωμα θα σε κάνουν να μην τα αποχωρίζεσαι όλο το καλοκαίρι.

αντηλιακά λάδια Istock Photo

Τι κι αν το καλοκαίρι σε βρίσκει και πάλι στην Αθήνα, όπου ο υδράργυρος φλερτάρει έντονα με τους 40 βαθμούς και νιώθεις το ίδιο σου το σώμα να παράγει θερμότητα; Τα πρωινά πασχίζεις να μείνεις ζωντανή κάτω από τον ανεμιστήρα του γραφείου και τα απογεύματα κάνεις αποκλειστικά δρομολόγια από το κρεβάτι στο ψυγείο για παγωτό και τούμπαλιν. Τα Σαββατοκύριακα όμως είναι δικά σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να στριμώξεις το Fiatακι σου στην κίνηση για μια βουτιά σε μια από τις πολύβοες παραλίες της Αττικής. Κι αν σου λέγαμε ότι μπορείς να νιώσεις πως βρίσκεσαι στην πιο απόμερη τροπική παραλία απλά χρησιμοποιώντας τα καλύτερα αντηλιακά λάδια, θα μας πίστευες; Αυτό το κείμενο και μια δοκιμή, θα σε πείσει!

Τα καλύτερα αντηλιακά λάδια του φετινού καλοκαιριού

Ξέμεινες στην Αθήνα; Με αυτά τα αντηλιακά λάδια θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην πιο τροπική παραλία

Φυσικά αναφερόμαστε στα best selling προϊόντα κάθε καλοκαιριού, τα αντηλιακά λάδια HEI POA, τα οποία μας ταξιδεύουν μέχρι την Ταϊτή με την χαρακτηριστική τους εσάνς, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας στις διακοπές μας και τις εξορμήσεις μας στις παραλίες χάρη στις ανάλαφρες υφές και τις συνθέσεις τους που περιέχουν έως 96% αγνό εξαιρετικά ενυδατικό λάδι monoi.

product

Για την πρώτη επαφή με τον καλοκαιρινό ήλιο, σε συμβουλεύουμε να βάλεις στην τσάντα σου το SPF50 Dry Oil, αφού ο υψηλός δείκτης SPF προστατεύει το δέρμα από τις φθορές του ήλιου ενώ χαρίζει απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Παράλληλα, χάρη στο λάδι monoi από την Ταϊτή προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα αφήνοντας μία τροπική εσάνς που -πίστεψέ μας- θα θέλεις να γίνει το άρωμά σου.

product

Όσο η επιδερμίδα σου θα συνηθίζει τον ήλιο μπορείς να μειώσεις το SPF, επιλέγοντας τα SPF30 Dry Oil και SPF30 Monoï Milk, τα οποία θα της παρέχουν την προστασία από τον ήλιο που χρειάζεται, αφήνοντάς την παράλληλα μεταξένια.

product

Μόλις η επιδερμίδα σου μαυρίσει, μπορείς να δοκιμάσεις τα SPF15 Dry Oil και SPF20 Monoï Milk, που προσφέρουν μέτρια προστασία από τις ακτίνες UV αλλά την ίδια υψηλή περιποίηση από το αγνό λάδι monoi. Αν τώρα έχεις εξαιρετικά σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SPF6 Monoï Oil Τiaré για χαμηλή προστασία.

product

Η περιποίηση της επιδερμίδας δεν σταματά όμως εδώ, αφού μπορείς να κάνεις το ταξίδι σου στις τροπικές παραλίες της Ταϊτής να διαρκέσει περισσότερο, εφαρμόζοντας ένα από τα άκρως αναζωογονητικά after sun προϊόντα της HEI POA. Το all time favourite After Sun Milk με καταπραϋντική Aloe Vera και ενυδατικό λάδι monoi Ταϊτής χαρίζει αίσθηση άνεσης και παρατείνει το μαύρισμα, ενώ το ολοκαίνουριο After Sun Fresh Gel απορροφάται αμέσως, χαρίζοντας άμεση αίσθηση άνεσης και 24η ενυδάτωση για απαλή επιδερμίδα που διατηρεί το μαύρισμά της.

Από το ντους σου δεν γίνεται βέβαια να λείπει και το πρωτοποριακό After Sun Body & Hair Shampoo, το οποίο καθαρίζει την επιδερμίδα αφαιρώντας τα υπολείμματα από το αντηλιακό, το αλάτι και την άμμο για μια πραγματικά καθαρή και μεταξένια επιδερμίδα.

Smells like summer | Το πολυχρηστικό λάδι ομορφιάς που -πίστεψέ μας- δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

info
Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr/eshop.php
Tag: @heipoa.gr
Spread the news: #heipoagr #monoioil

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ