Follow us

Kim Kardashian | Κλείνει το beauty brand της, KKW Beauty;

Η ανακοίνωση της δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία - influencer.

Kim Kardashian Splash News

Δεν πάνε πολλές εβδομάδες από τότε που μιλούσαμε για μια νέα κυκλοφορία σε προϊόν μακιγιάζ από το KKW Beauty της Kim Kardashian, που είχε μόλις λανσάρει τα πρώτα της κραγιόν σε βαζάκια.

Κι όμως, μόλις πριν λίγες ώρες η social media queen ανακοίνωσε το κλείσιμο του brand καλλυντικών της, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει θραύση παγκοσμίως εκτινάσσοντας τα κέρδη της στα ύψη και ανάγοντάς τη σε μια από τις πλουσιότερες γυναίκες επιχειρηματίες του πλανήτη.

Η ίδια ανέβασε μια ανακοίνωση στον λογαριασμό του brand στο Instagram, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο πώς ξεκίνησε το εγχείρημά της στον χώρο της ομορφιάς. Συνέχισε πληροφορώντας τους πελάτες και θαυμαστές της ότι το site θα κλείσει τα μεσάνυχτα της 1ης Αυγούστου, και ως εκ τούτου θα ξεκινήσουν μεγάλες εκπτώσεις της τάξεως του 25-75% μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Και πάνω που είχαμε πάθει ένα πρώτο σοκ από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η επιτυχημένη επιχειρηματίας συνέχισε λέγοντας στο post ότι το site θα επανέλθει δριμύτερο και πλήρως ανανεωμένο, με νέο brand name και εντελώς διαφορετικές, πιο καινοτόμες φόρμουλες και συνθέσεις στα προϊόντα του. Με ακόμα πιο μοντέρνες αλλά και ταυτόχρονα sustainable συσκευασίες που σέβονται πάνω απ 'όλα το περιβάλλον.

Kim Kardashian | Δεν θα πιστέψεις τον ευρηματικό τρόπο που χρησιμοποίησε για να κάνει κυματιστά τα μαλλιά της

Δες την ανάρτηση:

Loading...

Η Kim Kardashian λοιπόν όχι μόνο αποχωρεί από τη βιομηχανία της ομορφιάς αλλά μάλιστα εισέρχεται ακόμα πιο δυναμικά σε αυτήν, εναρμονιζόμενη με τα πιο πρόσφατα και κυρίαρχα trends. Η ίδια δήλωσε πόσο ενθουσιασμένη νιώθει για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να εξελίσσει το εύρος των προϊόντων της με στόχο να δούμε όλοι να παίρνει σάρκα και οστά το αρχικό της όραμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ