Follow us

Το καθόλου αναμενόμενο χτένισμα της Chiara Ferragni στο Φεστιβάλ Καννών

Θα γίνουν τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα τάση και στο κόκκινο χαλί;

chiara ferragni Splash News

Με ένα καθόλου αναμενόμενο -για τα δεδομένα της- χτένισμα εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών η Chiara Ferragni, που όλον αυτόν τον καιρό μας έχει συνηθίσει σε ιδιαιτέρως polished hairstyles. Η λαμπερή fashionista έχει πάντα καλοχτενισμένα, υγιή, υπέροχα μαλλιά που ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δεν αμελούσε ποτέ ούτε τη φροντίδα ούτε το styling τους.

Ανακάλυψε τις πιο λαμπερές εμφανίσεις στην ιστορία του Φεστιβάλ Καννών

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στο red carpet του Φεστιβάλ πριν λίγες μέρες μάς ξάφνιασε ευχάριστα, καθώς επέλεξε ένα εντελώς διαφορετικό look για να συνοδεύσει τη μεγαλοπρεπή Giambatista Valli τουαλέτα της.

Κι ενώ αναμέναμε από την 34χρονη να επιλέξει κάποιο sleek, προσεγμένο κότσο ή έστω τις signature μπούκλες που πάντα προτιμά για τα επίσημα events, η γοητευτική influencer και επιχειρηματίας έκανε ένα messy, wavy look με twin braids.

Δες το hair look της:

Loading...
Loading...
Loading...

Περίεργο για μια τόσο formal εκδήλωση; Ίσως, παρ' όλο που φέτος είδαμε αρκετές celebrities να αψηφούν το "πρωτόκολλο" που τις θέλει να είναι στην τρίχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η Carla Bruni επέλεξε επίσης ένα πολύ natural look τόσο για τα μαλλιά όσο και για το μακιγιάζ της, ενώ ακόμα και οι Candice Swanepoel και Marion Cotillard δεν έκαναν πολύ εξεζητημένα beauty looks, δίνοντας βάση στην απλότητα και τη διακριτικότητα. Για να μην ξεχάσουμε φυσικά τις λαμπερές κυρίες, Andie MacDowell, Jodie Foster και Helen Mirren που περπάτησαν στο red carpet επιδεικνύοντας με περηφάνεια τόσο τα γκρίζα, messy μαλλιά τους όσο και τις ρυτίδες στο πρόσωπό τους.

74ο Φεστιβάλ Καννών | Το κοινό που είχαν τα beauty looks των καλεσμένων

Κάτι η αλλαγή νοοτροπίας και τα κινήματα που παρακινούν όλους να αποδεχτούν τον εαυτό τους όπως είναι, ακόμα και χωρίς τη χρήση μακιγιάζ και άλλων καλλωπιστικών/επεμβατικών διαδικασιών, κάτι τα απανωτά lockdowns και το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει να μην φορούν πλέον πολύ μακιγιάζ αλλά και να επιλέγουν πιο low-maintenance χτενίσματα, οι "επιμελώς ατημέλητες" εμφανίσεις είναι πλέον γεγονός ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Για όποιον απ'τους παραπάνω λόγους κι αν επέλεξε η νεαρή μανούλα να κάνει αυτούς τους messy κυματισμούς με τα δύο κοτσιδάκια δεξιά κι αριστερά, το μόνο σίγουρο ήταν ότι και πάλι ήταν υπέρκομψη και πολύ εντυπωσιακή. Ίσως και ένα τέτοιο πιο κοριτσίστικο hairstyle να ήταν το πιο ιδανικό για να συνοδέψει ένα τόσο "φαντασμαγορικό" φόρεμα χωρίς να "κλέψει" καθόλου από την αίγλη του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ