Follow us

H Chiara Ferragni σού δείχνει 4 εύκολα χτενίσματα που θα σε βολέψουν πολύ στον καύσωνα

Μάζεψε τα μαλλιά σου με στιλ, όπως η fashion insider.

chiara ferragni Splash News

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τον καύσωνα πλέον να μας ταλαιπωρεί σε καθημερινή βάση. Και καθώς οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο, πιθανότατα αναζητάς εκείνα τα χτενίσματα που θα σου λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητά σου στο γραφείο, στις βόλτες, ακόμα και στις βραδινές εξόδους σου.

Πώς δείχνουν οι celebrities χωρίς καθόλου μακιγιάζ;

Ξέρουμε τι θες: να μαζεύεις τα μαλλιά σου με στιλ, ώστε να μην σε ζεσταίνουν καλύπτοντας την πλάτη και τους ώμους σου, χωρίς όμως να πρέπει να καταλήξεις πάλι στο κλασικό κότσο-κεφτέ ή σε μια απλή αλογοουρά.

Ιδίως αν έχεις πολύ μακριά ή πολλά μαλλιά, η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτικότερη, καθώς δεν υπάρχει χειρότερο να ιδρώνεις εξαιτίας μιας μακριάς χαίτης στην πλάτη σου.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι celebrities που με τις καθημερινές εμφανίσεις και τα hairstyles που δοκιμάζουν μάς δίνουν άπειρες ιδέες για τα δικά μας χτενίσματα. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ρίξουμε μια ματιά στην απόλυτη fashion και beauty insider, Chiara Ferragni, που αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης, ιδίως μετά την επίσκεψή της στις Κάννες.

Η νεαρή μανούλα είναι εξάλλου γνωστή για τα πλούσια, μακριά και (εξαιρετικά) λαμπερά και υγιή μαλλιά της, οπότε δεν υπάρχει καταλληλότερη για να μας δείξει τον δρόμο σχετικά με το πώς μπορούμε να πιάνουμε τα μαλλιά μας στον καύσωνα.

Εύκολα, καθημερινά χτενίσματα για καλοκαίρι | Πάρε ιδέες από 8 αγαπημένες celebrities

Δες παρακάτω τα 4 χτενίσματα που μας τράβηξαν την προσοχή και που θα σε βολέψουν πολύ στον καύσωνα:

Braided Pony

Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και μάζεψέ τα σε μια ψηλή αλογοουρά που θα πλέξεις σε κοτσίδα. Lara Croft who?

Loading...

Space Buns

Όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα space buns που καλύπτουν όλο το κεφάλι, δοκίμασε η 34χρονη, με στόχο όχι μόνο να μαζέψει τα μαλλιά της με στυλ, αλλά και να δημιουργήσει υπέροχους κυματισμούς στη συνέχεια, λύνοντάς τα.

Loading...

Sexy Half-up Half-Down

Μάζεψε τα μισά μαλλιά σου σε ένα ψηλό, μίνι ponytale, αφήνοντας τα υπόλοιπα λυτά να πέφτουν στους ώμους σου.

Loading...

An alternative bun

Ο κλασικός κότσος απέκτησε νέα νότα όταν η influencer άφησε μια τούφα να κρέμεται στο κάτω μέρος. Όσο messy πρέπει, είναι το ιδανικό χτένισμα για την παραλία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ