Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Και που κάνει όλα τα χτενίσματα να ξεχωρίζουν.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε τις απανταχού influencers και fashion/beauty addicts να φορούν το cool αξεσουάρ των 90s, πετυχαίνοντας ανάλαφρα, καλοκαιρινά χτενίσματα. Ο λόγος για το γνωστό κλάμερ ή claw clip, σταθερή αξία της δεκαετίας του '90, που έχει κάνει δυναμικό comeback τους τελευταίους μήνες και το βλέπουμε κυριολεκτικά παντού.

H Chiara Ferragni σού δείχνει 4 εύκολα χτενίσματα που θα σε βολέψουν πολύ στον καύσωνα

Φυσικά, η Chiara Ferragni δεν γινόταν να μην υιοθετήσει από τις πρώτες την τάση, ενσωματώνοντας το cult αυτό αξεσουάρ στα messy χτενίσματά της, όχι μόνο στις χαλαρές, καθημερινές της εξόδους αλλά και στις πιο επίσημες περιστάσεις.

Δες για παράδειγμα το κλάμερ που φόρεσε σε ένα half-up χτένισμα:

Loading...

Αλλά και αυτό που επέλεξε για μια πιο επίσημη περίσταση, το δείπνο στο οποίο παρευρέθη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λίμνη Κόμο:

Loading...

Η νεαρή μανούλα επέλεξε ένα κλάμερ-πεταλούδα σε παλ ροζ απόχρωση, με το οποίο στερέωσε το top-knot της. Μας άρεσε πολύ η συγκεκριμένη επιλογή καθώς το σχέδιο είναι όσο girly και παιχνιδιάρικο πρέπει, χαρίζοντας ταυτόχρονα στιλ στο χτένισμά της. Η πεταλούδα κάνει το κλάμερ να δείχνει πολύ ιδιαίτερο και είναι η ιδανική επιλογή αν δεν θες να καταφύγεις στα κλασικά claw clips.

Chiara Ferragni | Έκανε το πιο hot καλοκαιρινό χρώμα στα νύχια της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ