Follow us

Βγήκε η ρίζα και δεν έχεις χρόνο να πας κομμωτήριο; Δες πώς θα την καλύψεις στο σπίτι

Ένα εύκολο hair hack από το κομμωτή της Jennifer Lopez.

κάλυψη ρίζας iStock

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, σίγουρα θα έχεις βιώσει την εξής κατάσταση: να ξεθωριάζει το χρώμα και να βγαίνει η ρίζα, αποκαλύπτοντας το φυσικό σου χρώμα. Λογικό αν είσαι διακοπές, λείπεις μέρες από την Αθήνα και έχεις καιρό να επισκεφτείς τον κομμωτή σου για ανανέωση της ρίζας. Είτε το ξέχασες, είτε δεν είχες χρόνο λόγω των πολλών υποχρεώσεων στην πόλη, συμβαίνει σε όλες να αμελήσουν την ανανέωση του χρώματος λίγο πριν φύγουν για διακοπές.

Η Chiara Ferragni φόρεσε το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει λύση για να καλύψεις τη ρίζα ανάμεσα στις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο και τη δίνει ο hairstylist της Jennifer Lopez. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχεις προλάβει να επισκεφτείς τον κομμωτή σου, μπορείς εύκολα να ανανεώσεις τα μαλλιά σου με μια πολύ απλή κίνηση.

Σύμφωνα με τον Chris Appleton, μπορείς να εφοδιαστείς με μια ειδική πούδρα μαλλιών με χρώμα, που θα σε βοηθήσει να καλύψεις και να γεμίσεις με χρώμα την τρίχα προσωρινά χρησιμοποιώντας το ειδικό βουρτσάκι για καλύτερο έλεγχο και ακρίβεια στην εφαρμογή. Ο συνδυασμός μετάλλων και χρωστικών που περιέχει την κάνουν να προσκολλάται άμεσα στην τρίχα, ενώ φεύγει εύκολα με το πρώτο λούσιμο. Μάλιστα, ο διάσημος hairstylist χρησιμοποιεί την εν λόγω πούδρα και για να δημιουργήσει (προσωρινά) highlights.

4 εύκολα hacks για να χρησιμοποιήσεις τα hair clips που δεν "τσακίζουν" την τρίχα

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς το κάνει:

Loading...

Ενώ σε ένα άλλο βίντεο μάς δείχνει ένα hair hack σχετικά με το πώς καταφέρνει να "γεμίζει" τυχόν κενά στη γραμμή των μαλλιών δίνοντας την εντύπωση μιας πλουσιότερης χαίτης με πολύ όγκο. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πούδρα και για προσωρινό καμουφλάρισμα των γκρίζων.

Loading...

Ανάλογη πούδρα μπορείς να βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ