Follow us

Το χτένισμα της Bella Hadid που είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα

Το μοντέλο μάς έδωσε και πάλι ιδέες για τα καθημερινά μας χτενίσματα.

Bella Hadid Splash News/Ideal Image

Οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο κι εσύ αναζητάς ένα χτένισμα που θα είναι stylish και προσεγμένο; Η Bella Hadid μάς δίνει (και πάλι) έπνευση για τα χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε εν μέσω καύσωνα, και που θα μας επιτρέψουν να έχουμε μαζεμένα τα μαλλιά μας με στιλ.

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε μπορούμε να τη δούμε με πολύ σγουρά μαλλιά μαζεμένα σε έναν ψηλό κότσο. Κι ενώ το συγκεκριμένο top-knot δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί messy, ο τρόπος που είναι πιασμένα τα μαλλιά ψηλά δίνουν την εντύπωση ενός επιμελώς ατημέλητου χτενίσματος, που όμως είναι ταυτόχρονα αρκετά polished.

Οι 5 πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά που "παίζουν" τώρα στο Instagram

Πιθανόν να αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό. Το μοντέλο έχει γίνει expert στους ψηλούς, περίτεχνους κότσους όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα και από τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στις Κάννες. Έτσι και αυτή τη φορά, ενώ χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά, χρησιμοποιώντας και προϊόντα styling για ένα sleek αποτέλεσμα, άφησε τις λεπτές μπούκλες της να ξεπροβάλουν από τον κότσο, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο χαλαρός.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Όσο για το μακιγιάζ, κυριαρχούσαν οι λάμψεις στο μεγαλύτερο μέρος του προσώπου, με το highlighter να είναι στρατηγικά τοποθετημένο ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στα βλέφαρα και στο τόξο των φρυδιών.

Η Kendall Jenner σού δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική στα braided χτενίσματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ