Follow us

Οι 5 πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαλλιά που "παίζουν" τώρα στο Instagram

Τα χτενίσματα που βλέπουμε ξανά και ξανά στο feed μας.

hailey bieber Splash News

Έχεις παρατηρήσει ότι 5 συγκεκριμένα hair trends εμφανίζονται μονίμως στο Instagram feed σου τους τελευταίους μήνες; Celebrities, influencers, μοντέλα και beauty addicts, όλες φαίνεται ότι επιμένουν να κάνουν τα συγκεκριμένα χτενίσματα συνέχεια.

Τα οποία τυχαίνει να είναι και low-maintenance - πράγμα που όπως έχουμε ξαναπει, βολεύουν πολύ στην περίοδο της καραντίνας και φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Ένα άλλο κοινό που έχουν αυτά τα χτενίσματα; Είναι 90s inspired, πράγμα το οποίο λατρεύουμε κι εμείς. Όπως ήρθαν ξανά στο προσκήνιο τα 90s outfits (με τα slip dresses, ta crop tops και τις shoulder bags) αλλά και τα 90s makeup trends (glossy lips, brown lip liner) ήταν επόμενο ότι θα συζητούσαμε και για τα 90s hairstyles.

Έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές για τις συγκεκριμένες τάσεις στα μαλλιά, να που όμως τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί ώστε να τα έχεις πρόχειρα σε περίπτωση που αναζητάς ιδέες για την επόμενη έξοδό σου:

#1. Flipped ends

H Ariana Grande, Kim Kardashian και JLo είναι μερικές μόνο από τις stars που προτιμούν αυτό το χτένισμα στις βραδινές κυρίως εμφανίσεις τους. Τα μαλλιά έχουν μια sleek και flat υφή, ενώ έμφαση δίνεται κυρίως στις άκρες, που πρέπει να είναι γυριστές. Τα ψηλά, σφιχτά ponys και τα half-up half-down χτενίσματα ενδείκνυνται συνδυαστικά για μια πιο φρέσκια, μοντέρνα πινελιά. Περισσότερες λεπτομέρειες για το χτένισμα αλλά και οδηγίες για το πώς μπορείς να το πετύχεις, θα βρεις εδώ.

Loading...

#2. Twin Baby Braids

Αναφερόμαστε στα κλασικά (και πανεύκολα) "δίδυμα "κοτσιδάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο και σίγουρα έχεις δει στα μαλλιά της Dua Lipa, Hailey Bieber, Gigi Hadid και άλλων.

Loading...

#3. Sleek bun

To off-duty χτένισμα των top models (βλ. Kendall Jenner και Hailey Bieber) έχει γίνει το αγαπημένο πολλών γυναικών χάρη στην ευελιξία και ευκολία του, αφού δείχνει κομψό ακόμα κι αν τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Βασικά, κάνει ακριβώς αυτό, μεταξύ άλλων: καμουφλάρει τα μαλλιά 2-3 ημερών και ταυτόχρονα αναδεικνύει το πρόσωπό σου, αλλά και αναβαθμίζει ακόμα και τα πιο απλά outfits.

Δες εδώ: Slick bun | Πώς να φτιάξεις το χαρακτηριστικό χτένισμα της Hailey Bieber

Loading...

#4. Scarves

Μαντήλια φορεμένα στα μαλλιά κανονικά (καλύπτοντας δηλαδή μέρος του κεφαλιού) ή σαν κορδέλα/μαντήλι, σίγουρα δίνει πόντους στο στιλ σου, ενώ επίσης μπορεί να κρύψει της bad hair days σου.

Loading...

Δες επίσης: H Elsa Hosk σού δείχνει πώς να φορέσεις κορδέλα στα μαλλιά με τον πιο stylish τρόπο

#5. Claw Clip updo

Loading...

Claw Clips γενικά - ποιος θα περίμενε ότι τα κλάμερ θα γίνονταν τόσο in. Κι όμως, αν τα συνδυάσεις σωστά και κάνεις και το σωστό χτένισμα, μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου. Το αγαπημένο των influencers είναι ο χαλαρός κότσος που στερεώνεται μέσα στο κλάμερ - δες περισσότερα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ