Follow us

Bella Hadid | Έκανε τις ανταύγειες που θα συζητηθούν

Και τείνουν να γίνουν το signature hairstyle της.

Bella Hadid Splash News/Ideal Image

Όλες έχουμε ένα στυλ μαλλιών ή χτένισμα που μας χαρακτηρίζει και στο οποίο επανερχόμαστε ξανά και ξανά. Μπορεί να είναι το κλασικό καρέ κούρεμα ή ένας περίτεχνος κότσος για επίσημες περιστάσεις - είναι πάντως σίγουρα κάποιο hairstyle που αγαπάμε πολύ πάνω μας.

Το ίδιο ισχύει και για την Bella Hadid, που απ᾽ότι φαίνεται ξαναέκανε ενα εξεζητημένο hairstyle με το οποίο την είχαμε πρωτοδεί στα τέλη του 2020.

Πρόκειται για τις πολύχρωμες chunky ανταύγειες με επιρροές από τα αγαπημένα 90s, τα οποία το νεαρό μοντέλο δείχνει να προτιμά συνέχεια στις εμφανίσεις της με ποικίλους τρόπους. Είτε στα μαλλιά, είτε στο μακιγιάζ είτε στο ντύσιμο, η Bella Hadid είναι ξεκάθαρα παιδί της δεκαετίας του '90 - ακόμα κι αν, λόγω ηλικίας, δεν μεγάλωσε μέσα αυτήν.

Το χτένισμα της Bella Hadid που είναι ό,τι πρέπει για τον καύσωνα

Έτσι, στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε φαίνονται οι chunky ανταύγειες σε κόκκινο - καροτί απόχρωση, που μας θυμίζουν πολύ το στιλ που είχε υιοθετήσει στις αρχές του έτους - και το οποίο ακολούθησαν κι άλλες celebrities όπως η Dua Lipa και η Beyoncé.

Δες την περσινή φωτογραφία:

Loading...

Και την πρόσφατη:

Loading...

Η διαφορά στο τωρινό χτένισμα είναι ότι οι ανταύγειες ξεχωρίζουν απόλυτα από τα υπόλοιπα μαλλιά που πέφτουν λυτά, κατάμαυρα και ολόισια στους ώμους της. Βάφτηκαν μόνο οι μπροστινές τούφες που φτάνουν μέχρι το ύψος του πηγουνιού κάνοντας έντονη αντίθεση με το μαύρο σαν έβενο μαλλί της. Στην παλιότερη φωτογραφία από την άλλη μπλέκονταν δύο και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου δημιουργώντας ανταύγειες που όμως έκαναν blending με τα μπροστινά μαλλιά της και "έδεναν" καλύτερα χρωματικά με το καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Το πιθανότερο βέβαια είναι όλες οι παραπάνω αλλαγές να είναι περούκες κι όχι αλλαγές στα πραγματικά της μαλλιά. Οφείλουμε όμως να της αναγνωρίσουμε σε κάθε περίπτωση ότι τολμάει πολύ διαφορετικά στιλ μεταξύ τους, τι λες;

H Bella Hadid μόλις έβαψε τα μαλλιά της στο πιο απρόσμενο χρώμα για το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ