Follow us

Mocha Melt | Το wow χρώμα μαλλιών που θα κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σου στο φθινόπωρο

Οι φετινές τάσεις θέλουν χρώμα και φως στα μαλλιά.

χρώμα μαλλιών Splash News

Αν γύρισες μόλις από διακοπές και το ερώτημα του "τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου" τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό σου, σε νιώθουμε. Άλλωστε, αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή του χρόνου για να κάνεις αλλαγές είτε στο κούρεμα είτε στην απόχρωση των μαλλιών σου, ώστε να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης στο πρόσωπο αλλά και στο στιλ σου.

Γενικότερα, θεωρείται κάτι σαν άγραφος κανόνας να επιλέγουμε σκουρότερες αποχρώσεις για τα μαλλιά το φθινόπωρο, χρώματα που θα ταιριάξουν τόσο με τα ρούχα της σεζόν όσο και με τον καιρό που τείνει ανά διαστήματα να είναι πιο μελαγχολικός.

Μια ξεχωριστή τεχνική βαφής που θα αναδείξει το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου

Παρ' όλα αυτά, τα φετινά trends δείχνουν ότι φέτος μπορούμε να υιοθετήσουμε και πιο ανοιχτές αποχρώσεις, έτσι για αλλαγή. Βλέπε για παράδειγμα την πρόσφατη τάση στις αποχρώσεις μαλλιών, που δεν είναι άλλη από τη mocha melt και διευκολύνει πολύ τη μετάβασή μας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Τι είναι το "mocha melt"

Πρόκειται για μια απόχρωση που είναι η ιδανικότερη επιλογή για καστανές ή μελαχρινές που θέλουν να φωτίσουν τα μαλλιά τους με έναν συνδυασμό ξανθών (ή πιο ανοιχτόχρωμων) τόνων. Αν έχεις καστανή βάση και θες να δοκιμάσεις μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, δεν έχεις παρά να ζητήσεις την τεχνική του balayage από τον κομμωτή σου. Με αυτόν τον τρόπο, και χρησιμοοιώντας μια βαφή 2 με 3 τόνους πιο ανοιχτή απ΄το φυσικό σου, θα δώσεις λάμψη και φως στην τρίχα από τη μέση μέχρι τις άκρες, ενώ η ρίζα θα παραμείνει στο φυσικό σου χρώμα.

Το νέο κούρεμα της Billie Eilish είναι όλη η έμπνευση που χρειαζόμασταν για το Φθινόπωρο

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ