Follow us

H Chiara Ferragni χωρίς μακιγιάζ και με messy look όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Οι "διαφορετικές" φωτογραφίες που ανέβασε η 34χρονη.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Μια έκπληξη επιφύλλασε η Chiara Ferragni στους θαυμαστές της πριν λίγες μέρες, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μια σειρά φωτογραφιών της στο Instagram που την έδειχναν λίγο... διαφορετική απ' ότι την έχουμε συνηθίσει.

Τι εννοούμε; Όχι, η influecer και νέα μαμά δεν υπέστη κάποιου είδους αλλαγή που να μας κάνει να μην μπορούμε να την αναγνωρίσουμε, αν αυτό σου ήρθε αρχικά στο μυαλό. Απλά, η πάντοτε προσεγμένη και αψεγάδιαστη στα όλα της επιχειρηματίας ανέβασε δύο διαφορετικές όψεις του εαυτού της: με και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, και με σγουρά, σχεδόν ατημέλητα μαλλιά σε όλες τις φωτογραφίες.

To trendy κούρεμα που προτιμούν όλες οι celebrities τώρα

Είναι περίεργο αν το καλοσκεφτείς, ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι σπάνια η 34χρονη εμφανίζεται ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στην πλειονότητα των posts που ανεβάζει στα social media η όμορφη trendsetter είναι άψογη, με πολύ προσεγμένο μακιγιάζ και μαλλιά αλλά και εμπνευσμένα outfits που αντιγράφονται από χιλιάδες fashion addicts παγκοσμίως.

Τι έγινε λοιπόν αυτή τη φορά; Βασικά, η Chiara Ferragni είναι από τις πολύ τυχερές γυναίκες που είναι εξίσου όμορφη και χωρίς μακιγιάζ και το απέδειξε περίτρανα με τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μπορείς να το διαπιστώσεις κι εσύ παρακάτω:

Loading...

Η ίδια πάντως αστειεύτηκε για τα μαλλιά της και έγραψε χιουμοριστικά για τον εαυτό της τον χαρακτηρισμό "Little lion", πιθανόν χλευάζοντας τις φουντωτές της μπούκλες - που, αν μας ρωτάς, συνθέτουν ένα τέλειο, low-maintenance χτένισμα, κατάλληλο σχεδόν για όλες τις ώρες. Έπειτα, έθεσε ένα ερώτημα στους followers της σχετικά με το ποια Chiara προτιμούν (αν την προτιμούν με ή χωρίς μακιγιάζ), και οι περισσότεροι fans της απάντησαν ότι είναι κούκλα ό,τι και να κάνει.

Mocha Melt | Το wow χρώμα μαλλιών που θα κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σου στο φθινόπωρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ