Follow us

Back-to-School | 5 πανεύκολα χτενίσματα που θα σου εξοικονομήσουν πολύ χρόνο τα πρωινά

Ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τέλεια μαλλιά, γρήγορα και εύκολα χωρίς άγχος.

hairstyles Splash News / Ideal Image

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την καθεμία: επιστροφή στα θρανία, στα φοιτητικά έδρανα ή στο γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με τους περισσότερους να κάνουν νέα σχέδια για τη νέα χρονιά - ή και όχι.

Και το μεγαλύτερο στοίχημα φαίνεται πλέον να είναι πώς μπορείς να εξοικονομήσεις λίγο περισσότερο χρόνο από τα πρωινά σου για να ετοιμάζεσαι γρήγορα, χωρίς όμως να κοστίζει στο... αποτέλεσμα.

Τι εννοούμε; Ότι όλες μας θέλουμε να είμαστε άψογες, με τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά στο πι και φι - ιδανικά, θα θέλαμε να μην αφιερώνουμε σχεδόν καθόλου χρόνο στις ετοιμασίες μας το πρωί και να είμαστε πανέτοιμες ως δια μαγείας.

Κι ενώ με τα outfits μπορείς να το καταφέρεις σε έναν βαθμό, επιλέγοντας τους συνδυασμούς ρούχων που θα ήθελες να φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ, με τα μαλλιά και τα χτενίσματα δεν συμβαίνει, δυστυχώς, το ίδιο. Ή μήπως συμβαίνει;

Πηγαίνοντας κόντρα στην πλεινότητα των γυναικών που πιστεύουν ότι τα τέλεια χτενίσματα απαιτούν πολύ χρόνο και κόπο, συγκεντρώσαμε 10 εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα που γίνονται πραγματικά στο άψε σβήσε και απαιτούν μόλις 5 λεπτά (το πολύ) απ' τον χρόνο σου.

Mocha Melt | Το wow χρώμα μαλλιών που θα κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σου στο φθινόπωρο

Είσαι περίεργη να μάθεις ποια είναι αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Κυματιστά μαλλιά

Μπορεί αυτό το χτένισμα να απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνει, το καλό είναι όμως ότι μπορείς να το κάνεις... στον ύπνο σου. Και με αυτό εννοούμε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε πολλά λεπτά κοτσιδάκια (ή μια μεγάλη πλεξούδα) και να κοιμηθείς με αυτά για τουλάχιστον 6 με 7 ώρες. Όταν θα ξυπνήσεις θα έχεις υπέροχους, φυσικούς κυματισμούς χωρίς να έχεις προσπαθήσει σχεδόν καθόλου ενώ θα έχεις αποφύγει τη χρήση styling εργαλείων. Έχε στο νου σου ότι όσο πιο λεπτές οι κοτσίδες, τόσο πιο έντονοι οι κυματισμοί, οπότε αν θες ένα πιο χαλαρό στιλ προτίμησε να κάνεις μια μεγάλη πλεξούδα όλα τα μαλλιά.

Loading...

Twin Braids

Είτε επιλέξεις να πλέξεις όλα τα μαλλιά σου σε δύο κοτσίδες δεξιά και αριστερά είτε αρκεστείς να πλέξεις μόνο τις δύο μπροστινές τουφίτσες (χτένισμα που αποτελεί ένα από τα πιο trendy και δημοφιλή της σεζόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστείς πάνω από 5 λεπτά.

Plot twist: Εάν επέλεξες τα twin baby braids (τα λεπτά κοτσιδάκια δηλαδή που πλαισιώνουν το πρόσωπο) τράβηξέ τα προς τα πίσω δημιουργώντας ένα "στέμμα" γύρω απ' το κεφάλι σου, έτσι για αλλαγή.

Loading...
Loading...

Baby Braids | 7 celebrities που υποστήριξαν με μεγάλη επιτυχία το πιο boho χτένισμα του καλοκαιριού

Claw Clips

Χρησιμοποίησε τα γνωστά και cool κλάμερ για να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν χαμηλό, ατημέλητο κότσο ή σε ένα half-up half down. Ακόμα και αν διανύεις μια bad hair day, το κλάμερ θα καμουφλάρει με κάποιον τρόπο τα μαλλιά σου αφού όλα τα βλέμματα θα πέσουν εκεί - και όχι στις ατίθασες τούφες ή στα φριζαρισμένα μαλλιά σου.

Loading...
Loading...

Η όχι και τόσο κλασική αλογοουρά

Η αλογοουρά είναι το στάνταρ χτένισμα που θα σκεφτούμε όλες μας τις ημέρες που θέλουμε να ξεμπερδεύουμε γρήγορα και εύκολα με ένα (πρόχειρο) χτένισμα. Δώσε στο ponytail σου ένα όμορφο twist και κάνε τη διαφορά τοποθετώντας διάφανα ή μαύρα λαστιχάκια κατά μήκος όλης της κοτσίδας ώστε να δημιουργηθεί η πολύ girly bubbe ponytail. Το ίδιο εφέ μπορεί να έχει και μια πλεξούδα αλα Lara Croft.

Loading...
Loading...

Messy Hair Don't Care

Όσο και να μην το πιστεύεις, τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χτενίσματα για φέτος - αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα, όπως προβλέπουμε. Ο λόγος; Πολύ απλός, καθώς είναι όσο low-maintenance απαιτεί η περίοδος που διανύουμε και που μας έχει κάνει να συνηθίζουμε σε ό,τι είναι εύκολο, γρήγορο και χαρίζει άνεση.

Έτσι, αν έχεις από φυσικού σου σπαστά ή σγουρά μαλλιά είσαι από τις τυχερές, καθώς δεν χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα για να δείξουν όμορφα τα μαλλιά σου. Αρκεί ένας αφρός για κράτημα ή ένα λαδάκι μαλλιών για να τα περιποιηθείς όπως πρέπει και να μειώσεις τυχόν φριζάρισμα. Αν πάλι έχεις ίσια μαλλιά, δώσε λίγη κίνηση και φόρμα στα μαλλιά σου ως εξής: μετά το λούσιμο, εφάρμοσε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν ή ένα λαδάκι και στέγνωσέ τα με το σεσουάρ γυρνώντας τα ανάποδα. Όταν είναι σχεδόν στεγνά (αλλά όχι εντελώς) πιάστα σε έναν κότσο και συνέχισε το στέγνωμα. Άφησε τα να κρυώσουν (όσο βρίσκεσαι στο μετρό ή οδηγείς για να πας στη δουλειά σου) και άφησέ τα ελεύθερα μετά από λίγη ώρα. Θα έχεις αποκτήσει ένα πολύ φυσικό και ελαφρύ σπάσιμο ενώ το στέγνωμα με το σεσουάρ θα έχει χαρίσει ένα υπέροχο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ