Follow us

H Barbara Palvin με ένα από τα πιο φθινοπωρινά μακιγιάζ που θα λατρέψεις φέτος

Αγαπήσαμε το σκούρο μπορντό κραγιόν και το έξυπνο, μικρό trick που ανέδειξε το βλέμμα της.

barbara palvin Abaca

Έχεις ήδη σκεφτεί τι χτένισμα θα κάνεις και πώς θα βάψεις τα μαλλιά σου για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν ανανεωμένη, ενώ έχεις κλείσει το ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου για να βάψεις τα νύχια σου στις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Με το μακιγιάζ σου όμως τι γίνεται;

Φθινοπωρινό πεντικιούρ | Τα πιο ινσταγκραμικά χρώματα νυχιών που προτιμούν τώρα οι διασημότερες influencers

Την ιδέα για ένα makeup look που θα ταιριάζει τέλεια με τον -σταδιακά - όλο και πιο κρύο καιρό που έρχεται μάς δίνει η Barbara Palvin και το cool look που έκανε σε μια από τις εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Το γοητευτικό μοντέλο χρησιμοποίησε ένα κλασικό beauty trick για να δώσει έμφαση στο βλέμμα της, να κάνει τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα και να στραφεί η προσοχή όλων στην περιοχή αυτή.

Ποιο είναι αυτό; Μια διακριτική, φίνα γραμμή eye liner στη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων της που όμως είχε την εξής ιδαιτερότητα: ξεκινούσε από τη μέση της γραμμής (και όχι απ' την εσωτερική γωνία του ματιού) και είχε μια μικρή, ανοδική κλίση χωρίς να είναι πολύ μακριά. Έδωσε έτσι ένα πολύ παιχνιδιάρικο εφέ στο βλέμμα της, ενώ το μαύρο χρώμα έκανε τέλεια αντίθεση με το ζωηρό γαλάζιο των ματιών της.

Το μικρό beauty trick της Camila Cabello για μεγαλύτερα μάτια και πιο φωτεινό βλέμμα

Φυσικά, δύο στρώσεις μάσκαρα ολοκλήρωσαν τέλεια το look, ενώ ελάχιστο highlighter αντί για σκιά λειτούργησε όπως έπρεπε για να φωτίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα της.

Tip: Χρησιμοποίησε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες (με πολλή προσοχή) ώστε να τις κάνεις πιο γυριστές, και άρα ακόμα πιο παιχνιδιάρικες και θηλυκές.

Το "κερασάκι" στο μακιγιάζ της ήταν το πολύ σκούρο μπορντό κραγιόν της, που μας μετέφερε αμέσως σε έναν πιο φθινοπωρινό και moody καιρό ενώ το μυστικό του όλου look της ήταν ότι κράτησε χαμηλούς τους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο και χρησιμοποίησε με φειδώ τα προϊόντα μακιγιάζ (βλ. το διακριτικό ρουζ για παράδειγμα).

Τέλος, ανέδειξε ακόμα περισσότερο το πρόσωπό της με την αλα Lara Croft xxl braided αλογοουρά της που τής χάρισε έναν σέξι αέρα.

Δες το look:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ