Follow us

H Selena Gomez σού δείχνει τον τρόπο να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5᾽

Και να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα με μόλις δύο προϊόντα μακιγιάζ.

Selena Gomez Splash News / Ideal Image

Όταν η Selena Gomez μιλάει για μακιγιάζ, εμείς πάντοτε κρατάμε σημειώσεις. Γιατί η νεαρή star δεν διαπρέπει μόνο στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, αλλά και σε αυτόν την ομορφιάς, με το beauty brand της να συγκαταλέγεται σε ένα από τα κορυφαία brands καλλυντικών του κόσμου και με τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται καθημερινά στην κορυφή.

Έχεις κοντά νύχια; Τα φθινοπωρινά χρώματα που μπορείς να κάνεις για να τα αναδείξεις

Η ίδια λοιπόν έχει εντρυφήσει στο μακιγιάζ, ανεβάζοντας λεπτομερή βιντεάκια στο Instagram και στο YouTube, δείχνοντάς μας βήμα βήμα τα διάφορα makeup looks που δημιουργεί, αλλά και μικρά, πολύτιμα tips.

Ένα μικρό tip που μάθαμε μέσα από τα βίντεο της; Έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να κάνεις τα μάτια σου μεγαλύτερα και το βλέμμα σου να ξεχωρίζει. Πώς; Δίνοντας το κατάλληλο για το πρόσωπό σου σχήμα στα φρύδια σου και, ιδανικά, κάνοντάς τα παχιά και fluffy. Τα fluffy eyebrows άλλωστε ήταν μεγάλο trend τον χειμώνα που μας πέρασε - πρόκειται για τα πυκνά, ατημέλητα, σχεδόν "αχτένιστα" φρύδια που είδαμε πολύ στις πασαρέλες τον περασμένο χρόνο.

Θυμήσου το trend:

Loading...

Αυτά τα φρύδια, σε συνδυασμό με τις τεράστιες, γεμάτες όγκο βλεφαρίδες θα τραβήξουν όλη την προσοχή στο βλέμμα σου ακόμα κι αν δεν έχεις βαφτεί καθόλου στο υπόλοιπο πρόσωπο. Φοβερό;

H Chiara Ferragni με ένα από τα πιο πρωτότυπα eye makeup trends του φθινοπώρου

Έτσι και η Selena Gomez, μάς δείχνει πώς να σχηματίσουμε τα φρύδια μας ώστε να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό μας και να δοθεί η απαραίτητη ένταση στα μάτια χωρίς πολλή προσπάθεια. Εργαλείο της το δικό της brow kit με το κατάλληλο πινελάκι που τη βοηθά να γεμίζει τα κενά και να τα χτενίζει όπως πρέπει.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ