Follow us

Do it like SJP | Πώς να κάνεις το απόλυτο statement αναδεικνύοντας τα γκρίζα μαλλιά σου

aka πώς να υιοθετήσεις με επιτυχία την πιο μεγάλη τάση στα μαλλιά της χρονιάς.

Carrie Brabsaw Splash News/Ideal Image

Τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου Sex and the City, με τις πρώτες φωτογραφίες από το reboot η Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμασταν: Εξακολουθεί να είναι η απόλυτη trend setter. Μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά της, Cynthia Nixon, απέδειξαν ότι τα φυσικά γκρι μαλλιά μπορεί να είναι μια πολύ κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα, ενθαρρύνοντας έτσι όλες τις θαυμάστριές τους να αγκαλιάσουν τις φυσιολογικές αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στην εμφάνισή τους. "Δεν μπορούσαμε παρά να αναρωτηθούμε" πώς μπορούμε να αναδείξουμε τα φυσικά γκρι μαλλιά μας SATC style;

Το βραβευμένο vegan beauty brand που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Do it like SJP | Πώς να κάνεις το απόλυτο statement αναδεικνύοντας τα γκρίζα μαλλιά σου

Πώς να αναδείξεις τα φυσικά γκρι μαλλιά σου σαν την Sarah Jessica Parker

Κάνε μια ειδική θεραπεία

Τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι πολύ εύκολο να δείχνουν ξηρά και θαμπά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να επαναφέρεις τη λάμψη τους και να "εξαφανίσεις" τους κίτρινους τόνους είναι με μία ειδική θεραπεία στο κομμωτήριο.

φυσικά γκρι μαλλιά

Κάπου εδώ έχει έρθει η κατάλληλη ώρα να σου συστήσουμε την Silver Glow της True Grey με τεχνολογία AquaTone, την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Wella Professionals. Πρόκειται για μία πλήρη σειρά προϊόντων θεραπείας στο κομμωτήριο, η οποία αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτοντας ασημένιους τόνους και χαρίζοντάς τους εκτυφλωτική λάμψη σε δύο μόνο βήματα. Στα plus το γεγονός ότι αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μειωμένο κιτρίνισμα ενώ δημιουργεί φυσική διάσταση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η νέα Silver Glow έχει σχεδιαστεί συνειδητά χωρίς αμμωνία, ΜΕΑ, συστατικά ζωικής προέλευσης και άρωμα, ενώ είναι και δερματολογικά ελεγμένη.

Η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία AquaTone συνδυάζει ένα ουδέτερο pH 7, όπως το καθαρό νερό, και διακριτική & απαλή οξειδωτική βάση χρωστικών True Grey οι οποίες μιμούνται τις φυσικές χροιές και τη ζωντάνια των όμορφων γκρίζων μαλλιών, ‘σβήνοντας’ φυσικά χωρίς γραμμή αναγέννησης. Το ουδέτερο pH 7, τόσο απαλό στα μαλλιά όσο το καθαρό νερό, διατηρεί την αρχική δομή της τρίχας και τους κεράτινου περιβλήματός της, οπότε δεν ξανοίγει ούτε τη φυσική μελανίνη.

φυσικά γκρι μαλλιά

Για εξατομικευμένες τμηματικές ή συνολικές εφαρμογές, οι θεραπείες Silver Glow προσθέτουν ασημένιους τόνους και διάσταση με την πολύτιμη τοποθέτηση της ελεύθερης τεχνικής, ενισχύοντας ή προσθέτοντας εφέ σκίασης σε 30 λεπτά και αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Η θεραπεία Express Silver Glow από την άλλη αναζωογονεί τα φυσικά γκρίζα μαλλιά, προσθέτει λάμψη και δημιουργεί ένα συνολικό ασημένιο φινίρισμα μειώνοντας ταυτόχρονα απαλά το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα, σε μόλις 15 λεπτά. Έχεις ακούσει ξανά για πιο γρήγορο makeover;

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου στο σπίτι

Εμπιστεύσου το μοβ

Το ότι τα ξανθά μαλλιά απαιτουν περιποίηση με μοβ προϊόντα, λογικά το γνωρίζεις. Ξέρεις όμως ότι το ίδιο ισχύει και για φυσικά γκρι μαλλιά; Για να εξουδετερώσεις τους κίτρινους τόνους αντικατάστησε τα κοινά προϊόντα περιποίησης μαλλιών με μοβ σαμπουάν και conditioners και φυσικά μην αμελείς την καλή ενυδάτωση των μαλλιών σου με μάσκες και θρεπτικά έλαια που θα εξασφαλίσουν την καλή υγεία και τη λαμπερή όψη τους.

Επίλεξε το κατάλληλο κούρεμα

Αν μαζί με το γκριζάρισμα των μαλλιών σου παρατήρησες και αραίωση, τότε θα σε συμβουλεύαμε να υιοθετήσεις ένα κομψό bob ή lob αλά Cynthia Nixon ή -αν είσαι αρκετά τολμηρή- ένα pixie προκειμένου να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση όγκου και κίνησης στα μαλλιά σου. Αν πάλι η τριχόπτωση δεν σου έχει χτυπήσει ακόμα την πόρτα, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Sarah Jessica Parker και να αφήσεις τα μαλλιά σου μακριά, υιοθετώντας παράλληλα μία από τις κορυφαίες τάσεις για φέτος, το φιλάρισμα.

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου

Νέα μαλλιά σημαίνει νέα γκαρνταρόμπα. Αφήνοντας τα μαλλιά σου γκρίζα, δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις ότι το αγαπημένο σου μαύρο top, ίσως δεν σου πάει πια τόσο πολύ. It's shopping spree o'clock! Πειραματίσου λοιπόν με έντονα χρώματα και prints που θα χαρίσουν φρεσκάδα και νεανικό αέρα στην εμφάνισή σου. Αλλώστε και η Carrie Bradshaw αυτό δεν έκανε; "Κρατούσε τα λεφτά της εκεί που μπορούσε να τα δει: κρεμασμένα στη ντουλάπα της".

Φόρεσε ένα έντονο κραγιόν

φυσικά γκρι μαλλιά

Μήπως νιώθεις πως τα φυσικά γκρι μαλλιά σου έχουν κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει πιο θαμπό; Δεν υπάρχει τίποτα που ένα έντονο κραγιόν δεν μπορεί να διορθώσει! Πέρασε τα χείλη σου με ένα έντονο κόκκινο, φούξια ή βουργουνδί κραγιόν και θα δεις αμέσως την εμφάνισή σου να μετατρέπεται στο απόλυτο statement, εκείνο που μέχρι και οι πρωταγωνίστριες του Sex and The City θα ζήλευαν.

info
Μάθε περισσότερα για τη θεραπεία Silver Glow στο wella.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ