Follow us

Marilyn Blonde | Η νέα, πιο cool εκδοχή των platinum ξανθών μαλλιών

Η ξανθιά απόχρωση που θα γίνει ανάρπαστη στα κομμωτήρια τους επόμενους μήνες.

ξανθό πλατινέ Splash News/Ideal Image

Με το φετινό χειμώνα να δείχνει σίγουρα πιο συναρπαστικός από τον προηγούμενο και με την ελπίδα ότι η χώρα δεν θα ξαναμπεί σε lockdown, δεν αποκλείεται να σε έχει κατακλύσει η επιθυμία να ανανεώσεις την εμφάνισή σου υιοθετώντας ένα έντονο χρώμα μαλλιών. Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω θα σου αποκαλύψουμε τα πάντα για το Marilyn Blonde, το *νέο* ξανθό πλατινέ που θα ζητάνε όλες στα κομμωτήρια τους επόμενους μήνες.

Προς υπεράσπιση του full face makeup της Kim Kardashian στο Met Gala 2021

Marilyn Blonde | Το ανανεωμένο ξανθό πλατινέ που θα ερωτευθείς

Εμπνευσμένη από την Marilyn Monroe και το πλατινέ, σχεδόν διάφανο χρώμα των μαλλιών της, με το οποίο κατάφερνε να τραβάει τα βλέμματα πάνω της σα μαγνήτης, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ό,τι πιο cool μπορείς να κάνεις αυτήν την στιγμή.

Πρόκειται για ένα αρκετά ανοιχτόχρωμο ξανθό πλατινέ, με ashy όμως υποτόνους, το οποίο μπορεί να γίνει ελαφρώς πιο εύκολο στη συντήρηση αν συνδυαστεί με σκουρόχρωμες ρίζες ή balayage. Αν και συνήθως το ξανθό πλατινέ προτιμάται από γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, οι celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση αποδεικνύουν ότι μπορεί να κολακεύσει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Do it like SJP | Πώς να κάνεις το απόλυτο statement αναδεικνύοντας τα γκρίζα μαλλιά σου

Celebrity Hair Inspo

Ποιες είναι λοιπόν οι celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση -και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία;

Poppy Delevingne

Loading...

Brie Larson

Loading...

Megan Thee Stallion

Loading...

Margot Robbie

Loading...

Selena Gomez

Loading...

Billie Eilish

Loading...

Miley Cyrus

Loading...


Handle with Care

Για να διατηρήσεις το ξανθό πλατινέ χρώμα των μαλλιών σου αψεγάδιαστο, εμπλούτισε τη haircare ρουτίνα σου με μοβ προϊόντα περιποίησης, που βοηθούν με την εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων. Μην ξεχνάς επίσης να κρατάς τα μαλλιά σου ενυδατωμένα, χρησιμοποιώντας μια θρεπτική μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα και εφαρμόζοντας πολύτιμα έλαια στις άκρες τους.

Mushroom Brown | Το καστανό χρώμα μαλλιών που έχει κατακλύσει το Instagram

Όσο και να τα προσέξεις βέβαια, όπως συμβαίνει με όλες τις ξανθές αποχρώσεις, έτσι και αυτή απαιτεί συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο για touch ups, ειδικά αν η βάση σου είναι καστανή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ