Follow us

Αναρωτιέσαι πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό μακιγιάζ της Hailey Bieber; Σού έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο

Δες πώς μπορείς με ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ να χαρίσεις άπλετη λάμψη στο δέρμα σου εύκολα και γρήγορα.

hailey bieber Splash News / Ideal Image

H Hailey Bieber έχει ίσως ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα που υπάρχουν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της, αλλά και στη dewy επιδερμίδα της που ακτινοβολεί φωτεινότητα και λάμψη κάθε στιγμή.

Τα snakeskin νύχια της Dua Lipa είναι το απόλυτο φθινοπωρινό #manicuregoals

Φυσικά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το μακιγιάζ αλλά όσο σωστό makeup κι αν κάνεις, τίποτα δεν θα δείξει το ίδιο αν το δέρμα σου δεν είναι σωστά ενυδατωμένο.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να αποκτήσεις αυτό το άψογο δέρμα που βλέπουμε σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram (όπως και σε αυτή παρακάτω);

Loading...

Καταρχάς, καλό είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές που έχουμε γράψει εδώ κι εδώ για να έχεις πάντα ένα ενυδατωμένο, υγιές δέρμα.

Έπειτα, κι όσον αφορά το μακιγιάζ, φρόντισε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου προϊόντα που παρέχουν λάμψη (σε συνδυασμό με ενυδάτωση, αν είναι εφικτό). Για παράδειγμα, μετά την ενυδατική και πριν την εφαρμογή του foundation μπορείς να εφαρμόσεις ένα glow primer, η ιριδίζουσα σύνθεση του οποίου χαρίζει άπλετη φωτεινότητα. Φυσικά, μια illuminating powder ή ένα highlighter θα κάνει θαύματα μετά το μακιγιάζ και στα σημεία που βλέπει ο ήλιος: ζυγωματικά, ράχη της μύτης αλλά και τόξο των φρυδιών και των χειλιών. Για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη, προτίμησε να αντικαταστήσεις τη σκιά σου με ελάχιστο highlighter στα βλέφαρα, που θα τραβήξει όλη την προσοχή στα μάτια σου χωρίς να φαίνεται τι ακριβώς έχεις κάνει, μιας και είναι αρκετά διακριτικό - αν είναι σε μικρή ποσότητα. Τέλος, έχε στο νου σου ότι και το lip gloss χαρίζει μια φυσική, διάφανη λάμψη και κάνει το πρόσωπο να δείχνει άμεσα πιο φρέσκο και νεανικό ενώ αντικαθιστά άνετα το highlighter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ