Follow us

H Hailey Bieber έγινε 25 κι εμείς κάνουμε μια αναδρομή στα πιο stylish χτενίσματά της

Και που φροντίζει πάντα να ταιριάζουν άψογα με τα κομψά outfits της.

hailey bieber Splash News / Ideal Image

Πριν λίγες ώρες η Hailey Bieber "έκλεισε" τα 25, μια ηλικία ορόσημο για τους περισσότερους ενήλικες. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής της, αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε το προφίλ της στο Instagram και να ξετρυπώσουμε τα πιο κομψά, stylish χτενίσματά της ever.

Όχι ότι τα μαλλιά της δεν είναι πάντα όμορφα. Απλά, ειναι γνωστό ότι το νεαρό τοπ μόντελ "το' χει" με τα χχαμηλά up-dos, τις sleek κοτσίδες και τα girly half-ups. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όποιο hairstyle (ή κούρεμα, ή χρώμα) δοκιμάσει, χιλιάδες beauty addicts σπεύδουν να το αντιγράψουν το επόμενο λεπτό.

Αναρωτιέσαι πώς θα αποκτήσεις το λαμπερό μακιγιάζ της Hailey Bieber; Σού έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο

Φταίει η ανεπιτήδευτη κομψότητα και η φυσική της ομορφιά; Μήπως φταίει το γεγονός ότι, ό,τι κι αν κάνει και ό, τι κι αν φορέσει, δείχνει πάντα cool, βγάζοντας λίγο προς τα έξω αυτό το "Je ne sais quoi" των Γαλλίδων;.

Φυσικά, ως γνήσια trendsetter, δεν παραλείπει να τα ταιριάζει τέλεια με το ντύσιμό της, χαρίζοντας έτσι άπλετο inspo σε όλες μας - μην μου πεις ότι δεν έχεις έστω ένα look της αποθηκευμένο στο moodboard σου;

Όσο για τον αγαπημένο μας συνδυασμό; Οι sleek, ψηλοί κότσοι συνδυασμένοι με oversized blazers αλλά και τα playful κοτσιδάκια με χαλαρά φούτερ και επίσημα φορέματα.

H Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της στο πιο trendy (και cool) χρώμα του φθινοπώρου

Τα stylish χτενίσματα της Hailey Bieber

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ