Follow us

H Chiara Ferragni με δύο από τις πιο hot τάσεις μακιγιάζ της σεζόν

Χάρισε άπλετο (γιορτινό) inspo σε όλες μας.

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Συνέχεια το λέμε και δεν θα κουραστούμε να το επισημαίνουμε ποτέ: η Chiara Ferragni είναι - δικαίως- μια από τις μεγαλύτερες trendsetters του πλανήτη. Ό, τι κι αν φορέσει ή όπως κι αν κάνει τα μαλλιά της, το look της θα γίνει viral το επόμενο λεπτό, έχοντας το "χάρισμα" να θέτει τις τάσεις στη μόδα και στην ομορφιά και όχι απλά να τις ακολουθεί.

H Chiara Ferragni λάνσαρε την πρώτη (ολόδική της) σειρά καλλυντικών

Έτσι λοιπόν, επανέφερε μια makeup τάση από την αγαπημένη μας δεκαετία των 90s αλλά και υθοθέτησε μια πολύ μοντέρνα εκδοχή των χρωματιστών σκιών στα μάτια, κάνοντας το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ cool και φρέσκο.

Μην μπερδευτείς - δεν εννοούμε ότι τα έκανε ταυτόχρονα σε ένα makeup look. Πιο αναλυτικά, η 34χρονη influencer και επιχειρηματίας δοκίμασε να συνδυάσει το περιβόητο 90s supermodel lip με έναν συνδυασμό καφέ και χρυσής ιριδίζουσας σκιάς στα μάτια της, αφήνοντας ματ την υπόλοιπη επιδερμίδα. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι έκανε overlining στο περίγραμμα των χειλιών της με καφέ μολύβι, έναν τόνο σκουρότερο από το χρώμα του κραγιόν της ώστε όχι μόνο να ξεχωρίζει η απόχρωση όπως ορίζει η τάση αλλά και να φαίνονται τα χείλη της πιο σαρκώδη και ζουμερά.

Δες το look

Loading...

Όσον αφορά το δεύτερο makeup look της, η νεαρή μανούλα πέτυχε να εφαρμόσει αριστοτεχνικά μια μεταλική γαλάζια και μια σκούρα σομόν (σχεδόν φούξια) σκιά στα βλέφαρά της, δημιουργώντας ένα εφέ... ουράνιου τόξου. Η υπόλοιπη επιδερμίδα διατήρησε μια dewy λάμψη και δεν ήταν καθόλου ματ, ενώ τα χείλη της κινήθηκαν σε nude αποχρώσεις. Ό, τι πρέπει για το μακιγιάζ των γιορτών, σωστά;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ