Follow us

To wow beauty look της Elsa Hosk στα British Fashion Awards '21 που έγινε viral

Σέξι και κομψό ταυτόχρονα.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Τα British Fashion Awards 2021 ήταν σίγουρα το highlight της εβδομάδας. Στο λαμπερό event που έλαβε χώρα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου είδαμε μια παρέλαση από celebrities, πασίγνωστους σχεδιαστές και supermodels, όλοι τους απαστράπτοντες από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

British Fashion Awards 2021 | Τα glamorous beauty looks που ξεχωρίσαμε

Μια star που τράβηξε την προσοχή μας, όχι μόνο για την υπέροχη floral δημιουργία που φορούσε αλλά και χάρη στο μοναδικό, απόλυτασ σικ μακιγιάζ της, ήταν η Elsa Hosk. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες είναι κυρίως η δική της φωτογραφία που εμφανίζεται στο feed μας, με τα likes και comments να πέφτουν βροχή.

Η νεαρή μανούλα, που μάλιστα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι πριν περίπου έναν χρόνο, δεν μας είχε συνηθίσει στις συχνές εξόδους τελευταία, και πόσω μάλλον τις πιο επίσημες. Η χτεσινή της εμφάνιση ωστόσο μας χάρισε άφθονο inspo, κυρίως όσον αφορά το σέξι μακιγιάζ της.

Μας άρεσε πολύ που έκανε το κλασικό cat eye look στα μάτια, αντί όμως να το συνδυάσει με κατακόκκινο κραγιόν -όπως είναι αναμενόμενο σε πολλές περιπτώσεις - εκείνη προτίμησε ένα τέλειο honey nude που ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα χρώματά της. Επιπλέον, οι λάμψεις στα ζυγωματικά της ήταν όσο έντονες έπρεπε για να φανεί φυσικό το αποτέλεσμα.

Όσο για τα μαλλιά, έκανε μια χαλαρή, χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας ένα μικρό τουφάκι να πλαισιώσει το πρόσωπό της από τη μια μεριά.

Δες το μακιγιάζ:

Loading...

Αλλά και το μεγαλοπρεπές φόρεμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ