Follow us

7 IG λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις για άφθονο nail inspo

Είναι τα go-to accounts στα οποία ανατρέχουμε όταν αναρωτιόμαστε πώς να βάψουμε τα νύχια μας.

nails iStock

Αν ξοδεύεις άπειρο χρόνο σκρολάροντας στο Instagram και αναζητώντας εικόνες με μανικιούρ, ώστε να εμπνευστείς για το επόμενο nail look σου, welcome to the club. Οι περισσότερες beauty editors λατρεύουμε να ψάχνουμε inspiring φωτογραφίες με περίτεχνα και κομψά μανικιούρ, ενώ αν δεις το moodboard μας θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που έχουμε αποθηκευμένες στο "Saved" είναι με, τι άλλο, όμορφα νύχια.

Τα χρώματα και σχέδια που επιλέγουν οι celebrities για τα νύχια τους

Βέβαια, καλό είναι να ξέρεις πού θα ψάξεις, και να ακολουθείς accounts που να ανταποκρίνονται στη δική σου μοναδική αισθητική και στιλ. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 7 αγαπημένα μας IG accounts στα οποία ανατρέχουμε κάθε φορά όταν αναρωτιόμαστε πώς θα βάψουμε τα νύχια μας. Από διάσημους nail artists, τους αγαπημένους των διασήμων (βλ. Tom Bachik και Lisa Kon) μέχρι nail artists luxury οίκων (Chanel) αλλά και influencers που είναι εθισμένες στο nail art, σού παρουσιάζουμε παρακάτω τους αγαπημένους μας.

Tom Bachik (@tombachik)

Ό,τι και να πούμε για τον Tom Bachik είναι λίγο. Είναι ο προσωπικός nail artist των JLo, Selena Gomez, Heidi Klum, Margot Robbie μεταξύ άλλων, ενώ με μια ματιά στο feed του θα καταλάβεις για ποιον λόγο τον εμπιστεύονται απόλυτα.

Loading...
Loading...

Lisa Kon (@lisa_kon)

Άλλη μια διάσημη nail artist η οποία επιμελείται το μανικιούρ των Kendall και Kylie Jenner και ειδικεύεται στα περίτεχνα nail art σχέδια. Ενδεικτικά, το tortoise nail art, με το εφέ ταρταρούγας είχε γίνει viral όταν το είχε σχεδιάσει στα νύχια του top model.

Loading...

Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Betina Goldstein, που επιμελείται, μεταξύ άλλων, και τα νύχια των μοντέλων στα σόου της Chanel.

Loading...
Loading...
Loading...

Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

To account που θα αγαπήσουν γυναίκες με πιο μίνιμαλ στιλ, αφού εδώ θα βρεις μονοχρωμίες και λιτά -πλην πολύ σικ - σχέδια.

Loading...
Loading...

Amy Le (@amyle.nails)

Ο ιδανικός λογαριασμός για σένα που, αντίθετα με την παραπάνω κατηγορία, αγαπάς τον μαξιμαλισμό στα νύχια.

Loading...
Loading...

Jen Seales (@swaknails)

Ακολούθησέ τη αν σου αρέσει το glitter και η χρυσόσκονη στα νύχια.

Loading...
Loading...

Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

Η Amy Rickaby χαρίζει άφθονη έμπνευση για άπειρα, περίτεχνα nail art σχέδια.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ