Follow us

Έχεις καστανά μάτια; Δες ποια είναι τα χρώματα σκιών που σου ταιριάζουν άψογα

Και είναι πολλά περισσότερα από αυτά που νόμιζες.

eyes iStock

Υπάρχει ένας μύθος σχετικά με τα καστανά μάτια και το μακιγιάζ ματιών που θέλει λίγα χρώματα να δείχνουν αρμονικά σε αυτά. Κι όμως, δεν είναι παρά ένας μύθος, αφού τα καφέ μάτια έχουν ακριβώς αυτό το προτέρημα: Πρόκειται για ένα τόσο κλασικό και ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις σκιών.

Πώς να κάνεις το overlining να φαίνεται πολύ φυσικό στα χείλη σου

Μπορεί το καφέ/καστανό/σκούρο καφέ χρώμα στα μάτια να είναι το πιο συνηθισμένο και, σύμφωνα με κάποιους, λίγο βαρετό, όμως θεώρησε τον εαυτό σου πολύ τυχερό αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία. Το καφέ ταιριάζει αρμονικά με τα περισσότερα χρώματα ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να λάμπει και να ξεχωρίζει από μακριά.

Τι να επιλέξεις:

Nude / Καφέ / Χρυσό / Μπρονζέ

Η πιο προφανής επιλογή, και σίγουρα η πιο κολακευτική, είναι όλη η γήινη παλέτα των nudes καθώς και το χρυσό ή μπρονζέ με shimmery απόδοση. Αυτές οι αποχρώσεις αναδεικνύουν τέλεια τα καφέ μάτια και, νομίζω, ότι δεν πηγαίνουν τόσο τέλεια σε καμία άλλη απόχρωση ματιών. Εκμεταλλεύσου τη γιορτινή περίοδο για να εφαρμόσεις glittery σκιές σε χρυσές αποχρώσεις που θα απογειώσουν το βλέμμα σου.

Loading...
Loading...

Ροζ / Λιλά / Διάφορα παστέλ

Πολύ συχνά οι διασημότεροι makeup artists προτιμούν παστέλ χρώματα για τα καστανά μάτια, μιας και η αντίθεση είναι εντυπωσιακή. Γλυκαίνουν το βλέμμα και σίγουρα κάνουν το χρώμα των ματιών να ξεχωρίζει.

Loading...

Μωβ / Μπορντό / Δαμασκηνί

Το ίδιο ισχύει και για τις πιο σκούρες αποχρώσεις που κάνουν εξίσου μια κολακευτική αντίθεση ενώ κάνουν το καστανό χρώμα των ματιών να "αλλάζει" μαγικά αποχρώσεις ανάλογα με τον φωτισμό.

Loading...
Loading...

Σμαραγδί / Μπλε σκούρο

Αν θεωρούσες ότι το μπλε ή το πράσινο είναι μόνο για γαλανομάτες ή πρασινομάτες αντίστοιχα, τότε κάνεις λάθος. Δοκίμασε το σμαραγδί, ιδίως αν έχεις πολύ σκούρα καφέ μάτια, και θα μας θυμηθείς.

Loading...

Αναζητάς λίγο γιορτινό hair inspo για τα χτενίσματα των γιορτών; Η Olivia Palermo με το πιο στιλάτο hairstyle που έχουμε δει τελευταία

Δες παρακάτω μερικές αγαπημένες παλέτες σκιών που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο inspiring eye makeup looks

Blossoming Beauty Enchanting Eye Shadow Palette, KIKO MILANO

Blossoming Beauty Enchanting Eye Shadow Palette, KIKO MILANO

Παλέτα με 6 σκιές ματιών πολλαπλών φινιρισμάτων: 3 έντονα ματ φινιρίσματα, 2 σούπερ μεταλλικά φινιρίσματα και 1 marbled μεταλλικό φινίρισμα.

Make-Up Colour Palette, Erre Due

Make-Up Colour Palette, Erre Due

Παλέτα με δέκα satin και matte σκιές ματιών με λεπτή, βελούδινη σύνθεση.

Cover Shot Eye Palettes, Petal Metal, Smashbox

Cover Shot Eye Palettes, Petal Metal, Smashbox

H Petal Metal παλέττα σκιών εριέχει 6 σκιές και 2 διπλές βάσεις για σκιά σε 1 ευέλικτη παλέτα μακιγιάζ με τριανταφυλλί-χρυσές αποχρώσεις.

Always On Cream Eye shadow, Smashbox

Always On Cream Eye shadow, Smashbox

Vegan και Cruelty free κρεμώδης σκιά, η οποία αναμιγνύεται εύκολα και είναι εμπλουτισμένη με primer ενώ κυκλοφορεί σε 15 υπέροχες αποχρώσεις.

Special Edition total look Bright Collection, Radiant Professional

Special Edition total look Bright Collection, Radiant Professional

Η Bright Collection Special Edition παλέτα περιλαμβάνει ματ και μεταλλικές σκιές σε ροζ και μωβ αποχρώσεις, 1 highlighter και 2 ρουζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ