Follow us

Υποδέξου τη νέα χρονιά με τα πιο λαμπερά χείλη

Γιατί η Πρωτοχρονιά θέλει λίγη λάμψη - plus, το προϊόν που θα σε βοηθήσει να την αποκτήσεις πανεύκολα.

lips iStock

Η νέα χρονιά βρίσκεται πια προ των πυλών κι είμαστε έτοιμες να αφήσουμε το 2021 πίσω μας, θέτοντας νέους στόχους και ξεκινήματα για το ᾽22. Και τι καλύτερο από το να το υποδεχτούμε ευδιάθετες και απαστράπτουσες, με το καλύτερο makeup που έχουμε κάνει ποτέ;

Είτε κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι με τους αγαπημένους σου είτε επιλέξεις να χαλαρώσεις με ένα ποτήρι κρασί σπίτι σου, η πρώτη μέρα του χρόνου θέλει μια κάποια λάμψη.

Θέλεις ένα γιορτινό μανικιούρ που να μπορείς να κρατήσεις και μέτα τις γιορτές; Η JLo έκανε (πάλι) το κομψότερο

Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για να λάμψεις; Να εφαρμόσεις λίγο glitter στα χείλη! Ναι, βάλε για λίγο στην άκρη το κραγιόν σου και προτίμησε ένα pigment με glitter στο χρώμα της επιλογής σου.

Ενυδάτωσε πρώτα καλά τα χείλη σου με ένα lip scrub, άπλωσε ένα lip balm και εφάρμοσε το glitter με ένα πινέλο. Το balm θα σταθεροποιήσει τη χρυσόσκονη, αλλά αν θες πιο σταθερό αποτέλεσμα μπορείς να απλώσεις λίγο gloss πριν το glitter.

Το DIY Lip Scrub που θα σου χαρίσει τα πιο μεταξένια, ζουμερά χείλη ever

Στη συνέχεια, σταθεροποίησέ το με τα δάχτυλά σου, πέρασε ξανά το πινέλο από πάνω (αφού έχεις εφαρμόσει λίγο gloss για άλλη μια φορά) και είσαι έτοιμη!

Αγαπημένη μας επιλογή είναι το glitter πολλαπλών χρήσεων της Mac Cosmetics που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο στο πρόσωπο (μάτια, χείλη) όσο και στο σώμα αλλά και στα μαλλιά, και είναι διαθέσιμο σε 22 αποχρώσεις.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ