Follow us

Το tip που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν σου ταιριάζουν τα κοντά κουρέματα ή όχι

Να κόψεις τα μαλλιά σου ή να μην τα κόψεις; Ιδού η απορία.

ποιο κούρεμα μου ταιριάζει Pixel Formula

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί "ποιο κούρεμα μού ταιριάζει"; Με τα κοντά haircuts, όπως το bob, το lob και το bixie, να είναι ό,τι πιο hot μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου αυτήν την στιγμή, στοιχηματίζουμε ότι έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές αν πρέπει να απαρνηθείς το μακρύ μήκος. Να κόψεις τα μαλλιά σου ή να μην τα κόψεις; Ιδού η απορία. Ένα viral TikTok video έρχεται να δώσει απάντηση στο ερώτημα που μας ταλανίζει όλες, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να καταλάβεις αν το κορέ σού ταιριάζει ή όχι.

Τα trendy hairstyles με τα οποία έχουν εμμονή οι celebrities τώρα

Ποιο κούρεμα μού ταιριάζει; | Δες αν πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου ή όχι

@bondenavant

Reply to @trumpsbussy2 this is why + how to tell if short hair will look good on you #amyshairtip #hairhack #hairhacksandtips #beautytips #beauty

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

Σύμφωνα με το βίντεο, για να καταλάβεις αν ένα κοντό κούρεμα θα ταίριαζε στο πρόσωπό σου ή όχι, θα πρέπει να πάρεις δύο μολύβια: Το ένα θα το τοποθετήσεις οριζόντια κάτω από το πηγούνι σου και με το άλλο, τοποθετώντας το κάθετα, θα ενώσεις νοητά το αυτί σου με το πρώτο μολύβι. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 5,5 εκατοστά, τότε τα μακριά μαλλιά ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό σου. Αν πάλι η απόσταση είναι μικρότερη από 5,5 εκατοστά, τότε ένα κοντό κούρεμα είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Hair Contouring | Η μεγαλύτερη τάση στα χρώματα μαλλιών για το 2022 είναι απίστευτα κολακευτική για όλες

Μην ξεχνάς ότι...

Loading...

Αυτός είναι ο γενικός κανόνας βέβαια, και όπως συμβαίνει με όλους τους κανόνες άλλωστε, υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι εκτός από τη δομή του προσώπου σου, μεγάλη σημασία για το ποιο κούρεμα σου ταιριάζει έχει η υφή των μαλλιών σου, αλλά και το πόση ώρα είσαι διατεθιμένη να αφιερώνεις στο styling.

Loading...

Στην πραγματικότητα όλοι μπορούν να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά. Σημασία έχει να βρουν το καρέ, αλλά και το χτένισμα εκείνο, που θα κολακεύσει το σχήμα του προσώπου και την υφή των μαλλιών τους. Τα μακριά καρέ ταιριάζουν τυπικά στα πιο στρογγυλά πρόσωπα, τα μακριά καρέ που φτάνουν μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή λίγο πιο κάτω από αυτό, ταιριάζουν στα οβάλ, ενώ το μακρύ καρέ με έντονο φιλάρισμα κολακεύει περισσότερο τα τετράγωνα.

Τα stylish κουρέματα που θα ανανεώσουν ακόμα και τα πιο άτονα και βαρετά μακριά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ