Follow us

5 girly χτενίσματα για να δείχνεις πιο stylish από ποτέ με το σκουφάκι σου

Είναι ένα από τα πιο cool αξεσουάρ της σεζόν με τις απανταχού fashionistas να το φορούν σε κάθε ευκαιρία.

kaia gerber Splash News / Ideal Image

Πριν λίγες μέρες κάναμε λόγο για το σκουφάκι, το cool αυτό αξεσουάρ μαλλιών που όχι μόνο προσθέτει πόντους στιλ στην εμφάνισή μας αλλά επιπλέον μας ζεσταίνει προστατεύοντας στο έπακρο τα μαλλιά και το τριχωτό από την υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Σήμερα, και με αφορμή το πόσο μεγάλη τάση βλέπουμε να έχει γίνει στα social media, με τα hashtags #beanieweather, #beanieseason και #beaniehair να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τις αγαπημένες μας fashionistas γεμίζοντας το feed μας με μια πληθώρα εικόνων, είπαμε να εξερευνήσουμε όλες τις δυνατές επιλογές για girly χτενίσματα κάτω από αυτό - και οτιδήποτε καλύπτει το κεφάλι μας (μπερέ, jockey κλπ).

Style Heroine | Όλες οι φορές που θαυμάσαμε (και) τα λαμπερά μαλλιά της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη

Γιατί ναι μεν προστατεύουν το τριχωτό από το φριζάρισμα, τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα μαλλιά που ξεπροβάλλουν από κάτω - ιδίως αν είναι μακριά; Στοιχηματίζουμε ότι θες να δείχνουν κι αυτά άψογα, κι ευτυχώς υπάρχουν άπειρες επιλογές για να το πετύχεις.

Το πιο συχνό χτένισμα είναι οι πλεξούδες, είτε κανονική είτε ψαροκόκκαλη, είτε twin braids (οι δύο κοτσίδες δηλαδή δεξιά και αριστερά). Ένα άλλο ωραίο hairstyle που είδαμε πρόσφατα είναι τα twin buns, εκείνο δηλαδή το χτένισμα με δύο μικρούς κότσους δεξιά και αριστέρα της χωρίστρας. Τέλος, all time classic επιλογή είναι οι χαλαρές μπούκλες ή ακόμα και τα ίσια μαλλιά ενώ αν τα μαλλιά σου είναι κομμένα σε κοντό καρέ, μην φοβηθείς να τα καλύψεις ολόκληρα με το σκουφί, όπως κάνουν οι Kaia Gerber και Hailey Bieber.

Τα χτενίσματα:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ