Follow us

Δούκισσα Νομικού | Η συμβουλή για τα σπυράκια που ακολουθεί πιστά εδώ και 17 χρόνια

Ακριβώς τι κάνει με το που βγάλει ένα σπυράκι για να αποκτήσει και πάλι αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

σπυράκι στο λαιμό NDP

Έβγαλες σπυράκι στο λαιμό; Συμβαίνει ακόμα και στις καλύτερες. Όχι, κυριολεκτικά μιλάμε: Συμβαίνει ακόμα και στην Δούκισσα Νομικού. Η Dutchess έδειξε χωρίς δισταγμό την ακμή της στο Instagram, καλώντας τους followers της να ακολουθήσουν τη συμβουλή της για την αντιμετώπιση της ακμής.

Σπυράκι στο λαιμό; Η συμβουλή της Δούκισσας Νομικού

Ανεβάζοντας μια αφιλτράριστη φωτογραφία της, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πώς ναι, βγάζει κι εκείνη σπυράκια. Γιατί έχει πάντα όμως αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Μα φυσικά, γιατί με το που δει τον "απρόσκλητο" επισκέπτη στο πρόσωπό της -στη συγκεκριμένη περίπτωση το σπυράκι στο λαιμό- επισκέπτεται κατευθείαν το δερματολόγο της.

Δούκισσα Νομικού | Το αντιγηραντικό μυστικό της γιαγιάς της που ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια

"Beauty tip: Με το που βγάλεις έστω και ένα σπυράκι, πήγαινε στο γιατρό σου να το δει και -αν πρέπει- να το καθαρίσει εκείνος. Μη βάζεις ποτέ τα χέρια σου στο πρόσωπό σου. Θα δημιουργήσεις σίγουρα κάποια μόλυνση", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού | Η συμβουλή για τα σπυράκια που ακολουθεί πιστά εδώ και 17 χρόνια

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, έκανε τέσσερις θεραπείες: Καθαρισμό, δερμοαπόξεση, αφαίρεση της κύστης (το σπυράκι στο λαιμό), λέιζερ σε ευρυαγγείες κοντά στη μύτη.

σπυράκι στο λαιμό

Κάτι ακόμα, το οποίο αποκάλυψε η Δούκισσα, είναι ότι για να αντιμετωπίσει το σπυράκι στο λαιμό, εμπιστεύθηκε φυσικά τον αγαπημένο της δερματολόγο, εκείνο τον οποίο επισκέπτεται εδώ και 17 χρόνια -από τα 18 της δηλαδή.

Πώς φεύγουν τα εσωτερικά σπυράκια; Τα do's και don'ts

Missbloom's Tips

Αν δεν έχεις το χρόνο ή την οικονομική δυνατότητα να επισκέπτεσαι το δερματολόγο κάθε φορά που βγάζεις ένα σπυράκι κάνε τα εξής:

-Πλύνε πολύ καλά το πρόσωπό σου.

-Στέγνωσε την περιοχή.

-Εφάρμοσε ένα spot treatment με σαλικυλικό οξύ.

Προσοχή! Εννοείται μην προσπαθήσεις να το σπάσεις μόνη σου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το "θυμώσεις" και πιθανόν να το μολύνεις, όπως είπε και η Δούκισσα.

Για την περιποίηση της ακνεϊκής επιδερμίδας, εμπιστεύσου προϊόντα με ρετινόλη, σαλικυλικό οξύ, υπεροξείδιο του βενζολίου (Benzoyl peroxide), AHA και νιασιναμίδη. Αν έχεις πολύ έντονα ή συχνά σπυράκια στο λαιμό ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου ή του σώματός σου, επισκέψου το δερματολόγο σου προκειμένου να ακολουθήσεις μια εξατομικευμένη αγωγή.

Σημάδια ακμής; Τα 3 ενεργά συστατικά που πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ