Follow us

Rihanna | Η μέλλουσα μανούλα έδωσε την πιο catchy ιδέα για το μακιγιάζ των ματιών μας

Μήπως δημιούργησε μια νέα τάση στο eye makeup look;

Rihanna Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι η Rihanna δεν φοβάται να τολμήσει διάφορα beauty trends. Από κάθε λογής κουρέματα, χτενίσματα και βαφές μαλλιών μέχρι όλα σχεδόν τα makeup trends, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι πολλές φορές ορίζει η ίδια τις τάσεις. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τη βαρεθείς ποτέ.

Έτσι έγινε και με μια φωτογραφία της που δημοσίευσε η Priscilla Ono, αγαπημένη της makeup artist, από την οποία διαπιστώσαμε πόσο διαφορετικό μπορεί να κάνει το βλέμμα σου ένα ιδιαίτερο χρώμα στο περίγραμμα. Η τραγουδίστρια έδωσε μια εξαιρετική ιδέα για το μακιγιάζ ματιών, και για όλες εκείνες τις περιστάσεις που θες να πειραματιστείς με αυτό και να αποκτήσεις - στην κυριολεξία - ένα φλογερό βλέμμα.

Πώς να αφαιρέσεις το επίμονο eye liner (ή μάσκαρα) χωρίς να προκαλέσεις ερεθισμούς

Πιο συγκεκριμένα, η mom-to-be έκανε το περίγραμμα των ματιών της όχι με μαύρο, αλλά με κόκκινο-κερασί μολύβι ματιών, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό winged liner που έκανε το σχήμα των ματιών της να δείχνει τεράστιο. Φυσικά, το μολύβι με την ονομασία "Cherry Punk' είναι από τη δική της σειρά καλλυντικών, Fenty Beauty.

Loading...
Loading...

Εάν θες να αντιγράψεις το μακιγιάζ της, φρόντισε να κρατήσεις το υπόλοιπο look σε διακριτικούς τόνους.

Αν πάλι είσαι fan του κλασικού, το μαύρο eye liner θα είναι πάντα μια καλή ιδέα για το μακιγιάζ σου. Δοκίμασε το Always On Liquid Liner της Smashbox, που χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, θα σε διευκολύνει πολύ στην εφαρμογή του, ακόμα κι αν είσαι αρχάρια.

Rihanna | Η μέλλουσα μανούλα έδωσε την πιο catchy ιδέα για το μακιγιάζ των ματιών μας

Banana Liner | Το πιο εύκολο στιλ eyeliner θα γίνει το αγαπημένο σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ