Follow us

Rihanna | To μόνο beauty προϊόν που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η πολύ απλή skincare ρουτίνα της μέλλουσας μανούλας θα σε εκπλήξει.

Rihanna Splash News / Ideal Image

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Rihanna αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με έναν πολύ ευρηματικό τρόπο κι έκτοτε είναι πιο λαμπερή από ποτέ, με την εγκυμοσύνη να της πηγαίνει πολύ.

Η ίδια μάλιστα προτιμά να φοράει ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά ρούχα που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά της, πράγμα που πιθανόν να αποδεικνύει τη χαρά και περηφάνεια που νιώθει ως mom-to-be.

Loading...

Rihanna | H mom-to-be ίσως θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα μέσω του μανικιούρ της

Πάντως, σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Refinery29, αποκάλυψε μερικά πολύ χρήσιμα skincare tips που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της καθώς και ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται για κανέναν λόγο. Θα εκπλαγείς από το πόσο λιτή είναι η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί, γεγονός που βέβαια δικαιολογείται και από την ευαίσθητη περίοδο που διανύει και που πρέπει να προσέχει το παραμικρό προϊόν που χρησιμοποιεί.

Έτσι, αναφορικά με την καθημερινή ρουτίνα της, η 33χρονη δίνει μεγάλη βάση στον διπλό καθαρισμό αλλά και στη βαθιά ενυδάτωση, μιας και το δέρμα της παρουσιάζει μια ασυνήθιστη ξηρότητα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και της κύησης. Κι επειδή ήδη ξεφλουδίζει αρκετά, προσπαθεί να χρησιμοποιεί ήπια καθαριστικά που δεν κάνει το δέρμα της να "τραβάει", αλλά απεναντίας χαρίζουν θρέψη και ενυδάτωση.

Έτσι, ξεκινά με τον διπλό καθαρισμό για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στο πρόσωπό της και συνεχίζει με το αγαπημένο της toner που είναι 2 σε 1, αφού συνδυάζει toner και serum σε ένα προϊόν. Χάρη σε αυτό, αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία στο δέρμα της ενώ φροντίζει να το απλώνει με τα χέρια κάνοντας απαλές κινήσεις.

Rihanna | Η μέλλουσα μανούλα έδωσε την πιο catchy ιδέα για το μακιγιάζ των ματιών μας

Tip: Οι λοσιόν απλώνονται καλύτερα με γυμνά χέρια καθώς όταν χρησιμοποιείς βαμβάκι, η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος απορροφάται από αυτό αναγκάζοντάς σε να χρησιμοποιήσεις ακόμα περισσότερο προϊόν για να μείνει στο δέρμα σου.

Τέλος, δεν ξεχνά την ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία που θεωρεί ιδιαιτέρως σημαντική και πετυχαίνει με το Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF30 της δικής της σειράς, Fenty Skin (θα το βρεις εδώ). Η ανάλαφρη ολοήμερη ενυδάτωση συνδυάζεται με την αντηλιακή προστασία SPF 30 σε μια κρέμα ροζ απόχρωσης που υπόσχεται διάφανη εφαρμογή σε κάθε τόνο επιδερμίδας χωρίς να ξεφλουδίζει, αφήνοντας ταυτόχρονα μια λεία, ομοιόμορφη βάση για το μακιγιάζ. Στα plus, ότι περιέχει νιασιναμίδιο (είδος Βιταμίνης B3), που συμβάλλει στη βελτίωση της όψης των καφέ κηλίδων που κάνουν συχνά την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή και μετά από αυτή, εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας και καταπολεμά την περιττή γυαλάδα. Αυτό είναι και το αγαπημένο της προϊόν, που προτείνει ανεπιφύλακτα σε όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ