Follow us

Έτσι θα φορέσουμε την κορδέλα στα μαλλιά μας την άνοιξη

H HoYeon Jung, πρωταγωνίστρια του Squid Game, τη φόρεσε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο - θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα.

HoYeon Splash news / Ideal image

Τα μαντήλια και οι κορδέλες στα μαλλιά αποτελούσαν ανέκαθεν ένα girly και πολύ stylish αξεσουάρ για τα χτενίσματά μας. Παντός καιρού, δείχνει τέλειο όποιο κι αν είναι το στιλ σου ενώ αναβαθμίζει αμέσως το όλο look.

Κι ενώ το πιο σύνηθες ήταν να βλέπουμε μαντήλια φορεμένα σαν κορδέλες ή πολύχρωμες κορδέλες να αντικαθιστούν τα λαστιχάκια και τα scrunchies μας, αυτή τη φορά είδαμε έναν πρωτότυπο τρόπο που θα ανανεώσει φουλ τα χτενίσματά μας.

Πρόκειται για το χτένισμα που έκανε η HoYeon Jung στα SAG Awards '22 που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες. Το διάσημο μοντέλο και πρωταγωνίστρια του Squid Game, που μάλιστα βραβεύτηκε για την εξαιρετική ερμηνεία της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, εμφανίστηκε με μια χαμηλή, πολύ μακριά πλεξούδα, στο τελείωμα της οποίας είχε δέσει μια κορδέλα. Πιο αναλυτικά, η κορδέλα ήταν διακοσμημένη με χιλιάδες κυλινδρικές χάντρες τοποθετημένες έτσι που να θυμίζουν σχήματα λουλουδιών ενώ ήταν ασορτί με τη Louis Vuitton μάξι τουαλέτα της, που είχε ακριβώς το ίδιο pattern.

SAG Awards 2022 | Τα ανοιξιάτικα beauty trends που υιοθέτησαν οι A-listers του Hollywood

Loading...
Loading...

Ποιο μήνυμα θέλει να περάσει η HoYeon;

Όσο για το κρυφό μήνυμα που ήθελε να περάσει με αυτόν τον τρόπο δεσίματος; Η κορδέλα ονομάζεται Daenggi και το συγκεκριμένο χτένισμα είναι σύμφωνο με μια Κορεάτικη παράδοση που κρατούν οι γυναίκες από την Κορέα εδώ και αιώνες. Πιο αναλυτικά, οι Κορεάτισσες συνηθίζουν να πλέκουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο σε επίσημες περιστάσεις, όπως πχ σε γάμους, και να δένουν στις άκρες της πλεξούδας μια κορδέλα που είναι πάντα ασορτί με τις φορεσιές τους. Επιπλέον, αν η κοπέλα είναι ανύπαντρη, δένει την κορδέλα στην άκρη της πλεξούδας, ενώ αν είναι παντρεμένη κάνει δύο διαφορετικές πλεξούδες και τη στερεώνει στην κορυφή του κεφαλιού της.

Parisian Beauty | Σε αυτή την ενυδατική κρέμα "ορκίζεται" η Camille Razat για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της

Σε κάθε περίπτωση, η νεαρή ηθοποιός θέλησε να τιμήσει την καταγωγή της ενώ μάς έδωσε έμπνευση για τα δικά μας χτενίσματα τη φετινή άνοιξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ