Follow us

Τα 2 χρώματα κραγιόν που θα φορεθούν περισσότερο φέτος την άνοιξη σύμφωνα με τη Rihanna

H mom-to-be φόρεσε τις πιο in αποχρώσεις κραγιόν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού - και ξέρουμε ακριβώς ποια κραγιόν χρησιμοποίησε.

rihanna Splash News / Ideal Image

Διανύουμε μία από τις πιο fashionable εβδομάδες του χρόνου, αφού σύσσωμο το fashion crowd βρίσκεται στο Παρίσι για την Paris Fashion Week. Fashionistas, trendsetters αλλά και celebrities έχουν επισκεφτεί την Πόλη του Φωτός για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα catwalks των αγαπημένων τους σχεδιαστών.

Rihanna | To μόνο beauty προϊόν που χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Έτσι έκανε και η Rihanna, που μπορεί να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όμως δεν διστάζει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στους δρόμους του Παρισιού, επιδεικνύοντας την (πολύ) φουσκωμένη κοιλίτσα της σε κάθε ευκαιρία. Και, αν και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων πάνω της με το μαύρο, σέξι lingerie set με διαφάνειες που φόρεσε πριν λίγες ώρες, ως γνήσιες beauty addicts μπορούμε να πούμε ότι το μακιγιάζ της μάς κέντρισε λίγο πιο πολύ το ενδιαφέρον.

Η μέλλουσα μαμά φόρεσε δύο διαφορετικά χρώματα κραγιόν, επιλογές που μαρτυρούν τα trends της άνοιξης και τις αποχρώσεις που προβλέπουμε ότι θα κυριαρχήσουν από δω και στο εξής. Το παστέλ ροδακινί χρώμα από τη μία και το σκούρο μπορντό από την άλλη, αν και εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, είναι διαχρονικές αποχρώσεις που μπορείς να φοράς πάντα, ανεξαρτήτως εποχής, ηλικίας και στιλ. Αναδεικνύουν κάθε επιδερμίδα, ανάλογα με τον υποτόνο που θα επιλέξεις, ενώ τονίζουν το περίγραμμα των χειλιών και τα κάνουν να φαίνονται πιο "γεμάτα". Φυσικά, πρόκειται για κραγιόν από τη δική της συλλογή μακιγιάζ Fenty Beauty και χάρη στην αγαπημένη της makeup artist, Priscilla Ono, καταφέραμε να ανακαλύψουμε τους ακριβείς κωδικούς.

Το παστέλ ροδακινί:

Το look: Sweet peach

Loading...

Το κραγιόν: Fenty Icon Semi-Matte Refillable Lipstick: The Fill (απόχρωση 04 Motha Luva), Fenty Beauty (στα Sephora)

Τα 2 χρώματα κραγιόν που θα φορεθούν περισσότερο φέτος την άνοιξη σύμφωνα με τη Rihanna

Beauty Editor's Tip: Κάνε μια καλή απολέπιση αλλά και ενυδάτωση στα χείλη σου πριν την εφαρμογή του κραγιόν, καθώς οι πολύ απαλές αποχρώσεις θέλουν λεία χείλη για να αναδειχθούν ακόμα καλύτερα και να μην χαλάσει το χρώμα από τυχόν σκασίματα που μπορεί να έχεις λόγω ξηρότητας. Μην ξεχνάς να κάνεις περίγραμμα που θα δώσει το απαραίτητο σχήμα στα χείλη σου, ενώ προτείνουμε να σετάρεις το χρώμα του κραγιόν με αυτό της σκιάς σου, για ένα ομοιόμορφο look που θα γλυκάνει τα χαρακτηριστικά σου.

Έτσι θα φορέσουμε την κορδέλα στα μαλλιά μας την άνοιξη

The look: Dark Burgundy

Loading...
Loading...

To κραγιόν: Fenty Icon Semi-Matte Refillable Lipstick: The Fill (απόχρωση 02 Grill Mast'r), Fenty Beauty (στα Sephora)

fenty

Beauty Editor's Tip: Όσα είπαμε πριν για απολέπιση, ενυδάτωση και περίγραμμα ισχύουν με το παραπάνω και για τις σκούρες αποχρώσεις κραγιόν. Εδώ θες να τραβήξεις όλη την ένταση και την προσοχή στα χείλη σου, επομένως μην βάψεις έντονα και τα μάτια σου ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες και να πέσει το μάτι σε ένα μόνο σημείο. Πρέπει παρ᾽όλα αυτά να φροντίσεις το eye makeup look σου, φορώντας μια μπεζ σκιά και άφθονη μάσκαρα, ακόμα και ένα διακριτικό eye liner αν το επιθυμείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ