Follow us

3 "έξυπνα" μυστικά μακιγιάζ που μόνο μια drag artista γνωρίζει

Διάβασε

Η Holly Grace αποκαλύπτει πώς διατηρεί αναλλοίωτο το μακιγιάζ της σε μια busy μέρα κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Holly Grace Instagram

Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζεις, αλλά η ρουτίνα μακιγιάζ σου είναι έντονα επηρεασμένη από τις drag artistas: Δημοφιλείς τεχνικές, όπως το contouring και το baking, "ξεπήδησαν" πριν χρόνια από τα καμαρίνια τους, κερδίζοντας περίοπτη θέση στις λίστες με τα κορυφαία makeup trends.

Περνώντας μεγάλο μέρος της μέρας τους κάτω από έντονα φώτα, φορώντας δεκάδες layers foundation και πούδρας και διατηρώντας πάντα αναλλοίωτη την αψεγάδιαστη εικόνα τους, είναι οι masters του long lasting makeup.

The Perfect Selfie | Τα tips που μόνο ένας φωτογράφος γνωρίζει για #instaworthy φωτογραφίες

Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να μιλήσουμε με την Holly Grace, μέλος της #IamOriginalGreekTeam, για να μάθουμε τα μυστικά του τέλειου μακιγιάζ, που εκτός από το ότι είναι αψεγάδιαστο και έτοιμο για "βροχή από φλας", έχει επίσης πολύ μεγάλη διάρκεια.

Holly Grace | Οι συμβουλές μακιγιάζ μιας drag artista

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για τέλεια βάση στο μακιγιάζ

Loading...

Όπως μας λέει, δεν υπάρχει ένα μόνο μυστικό για τέλεια βάση στο μακιγιάζ. "Είναι ένας συνδοιασμός πραγμάτων", λέει. "Αυτό που έχω καταλάβει ότι λειτουργεί στη δική μου περίπτωση είναι το τρίπτυχο Prime- Contour- Blend", εξηγεί. "Η προετοιμασία του δέρματος με ένα primer, όπως το Photo Finish Foundation Primer της Smashbox, παίζει σημαντικό ρόλο στο να φαίνεται το δέρμα όσο πιο φρέσκο γίνεται -πόσο μάλλον στο drag make up που συνήθως στη συνέχεια εφαρμόζονται πιο "βαριά” προϊόντα". Noted.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, χρειάζεσαι αυτό το primer στη ζωή σου

Το τρικ για μεγάλη διάρκεια στο κραγιόν

Loading...

Αν νομίζεις πως το σετάρισμα είναι μία τεχνική, που χρησιμοποιείται μόνο για τη σταθεροποίηση του concealer ή του foundation, γελιέσαι. Σύμφωνα με την Holly Grace, είναι ο "κρυφός άσσος στο μανίκι της" όταν θέλει να βεβαιωθεί ότι το κραγιόν της θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες. "Συνήθως σετάρω το κραγιόν μου με κάποια πούδρα ή σκιά για να βεβαιωθώ πως... δε θα πάει πουθενά", εξηγεί.

To μυστικό για ένα πιο ανθεκτικό μακιγιάζ

Loading...

"Λόγω της δουλειάς μου, η μεγάλη διάρκεια και η αντοχή στο μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικά για εμένα", λέει. "Το να κάνεις show, να χορεύεις κάτω από δυνατά φώτα που ζεσταίνουν το χώρο και μπορεί να αλλοιώσουν τις υφές, σε κάνει να αναζητάς διαρκώς νέους τρόπους να κάνεις το μακιγιάζ σου όσο πιο ανθεκτικό γίνεται", εξηγεί.

Ύστερα από πολλούς πειραματισμούς με διάφορες τεχνικές και προϊόντα, κατέληξε πως η καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας και το σετάρισμα της επιδερμίδας με πούδρες είναι το κλειδί για μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ. Ο "σωτήρας" της όμως κατά τη διάρκεια των shows δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της setting spray, το οποίο σταθεροποιεί το μακιγιάζ και το φρεσκάρει μέσα στη μέρα. "Έχω πάντα μαζί μου το Photo Finish Weightless Setting Spray της Smashbox και το ανανεώνω τακτικά μέσα στη βραδιά", αποκαλύπτει.

To must-have mist με βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα που δεν χρειάζεται φίλτρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ