Follow us

Honey Red | Αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι η νέα τάση της άνοιξης (και είναι και celebrity-approved)

Η μία μετά την άλλη οι stars "ενδίδουν" στη γοητεία της ζεστής αυτής κόκκινης απόχρωσης.

Kendall Jenner Splash News / Ideal Image

Το είδαμε πολύ πρόσφατα όχι μόνο σε μία αλλά σε δύο δημοφιλείς celebrities και δεν πιστεύαμε το πόσο άλλοι άνθρωποι φαίνονταν με το honey red. Ο λόγος για την Κendall Jenner, που έγινε κοκκινομάλλα για τις ανάγκες του show του οίκου Prada στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου αλλά και για τη Zendaya, που αποχωρίστηκε το auburn signature χρώμα της για μια πιο ανοιχτόχρωμη βαφή.

Έχεις καστανά μάτια; Δες ποια είναι τα χρώματα σκιών που σου ταιριάζουν άψογα

Πιο αναλυτικά, το honey red φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για την άνοιξη αφού αποτελεί μια πιο φρέσκια εκδοχή του κλασικού κι αγαπημένου auburn (σκούρο καστανό με κόκκινους υποτόνους), που έγινε τόσο δημοφιλές ανάμεσα σε πολλές stars τον περασμένο χειμώνα.

Αρκετά πιο ανοιχτή από το χάλκινο αλλά εξίσου "ζεστή", αυτή η φρέσκια απόχρωση φωτίζει το πρόσωπο ενώ ανάλογα με την ένταση του χρώματος και τον υποτόνο που θα επιλέξει κανείς, ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες και τα χρώματα ματιών.

Η κλασική μελαχρινή Kendall για παράδειγμα, με τα πολύ σκούρα μάτια και φρύδια, υποστήριξε τέλεια το honey red χωρίς το χρώμα να δείχνει "ξένο" πάνω της.

Loading...

Όμως και η Zendaya προσάρμοσε στα χρώματά της την τάση, και επέλεξε ένα honey strawberry red τόσο ανοιχτό, που μοιάζει πολύ με ξανθό:

Loading...

Πιο ξανθιά από ποτέ η Zendaya | Πώς να υιοθετήσεις το honey-blonde χρώμα της αν έχεις κι εσύ σγουρά μαλλιά

Με τις celebrities να το έχουν ήδη υιοθετήσει, προβλέπουμε ότι το honey red είναι το χρώμα μαλλιών της φετινής άνοιξης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ