Αυτό το brow gel είναι ό, τι καλύτερο για τα φρύδια σου και δεν κοστίζει περισσότερο από έναν καφέ

Το μυστικό της beauty editor για πυκνά φρύδια, σύμφωνα και με τις πιο πρόσφατες τάσεις ομορφιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις, θα έχεις διαπιστώσει πόσο hot-right-now είναι τα πυκνά, messy φρύδια. Αλλά ακόμα και στη μόδα να μην ήταν, σίγουρα τα προτιμάμε από τα πολύ λεπτά, τοξωτά φρύδια που πολλές γυναίκες υιοθετούσαν μέχρι και στις αρχές των 00s, καθώς αναδεικνύουν πολύ καλύτερα τα χαρακτηριστικά μας.

Perfect brows: How-to

Ο τρόπος για να πετύχεις τα πλούσια φρύδια που χαζεύεις στα μοντέλα στην πασαρέλα είναι πολύ απλός: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιορίσεις το τσιμπιδάκι και να τα αφήσεις να μακρύνουν, ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορείς να τα "γεμίζεις" με τα κάθε είδους μολύβια, στιλό και πομάδες που θα βρεις εύκολα στην αγορά.

Πώς θα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι το εφέ των laminated brows

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μας είναι το Brow Glue Instant Brow Styler της Nyx Cosmetics, που χαρίζει το laminated εφέ που τόσο πολύ μας αρέσει. Πρόκειται για ένα τζελ που μοιάζει με κόλλα, είναι διαφανές, δεν ξεφλουδίζει και στεγνώνει πολύ εύκολα χαρίζοντας φυσικό φινίρισμα, χωρίς να κολλάει τις τρίχες μεταξύ τους. Επιπλέον, βοηθάει τα φρύδια να μένουν σταθερά στη θέση τους ανάλογα με το στιλ που θες να τους δώσεις: Ανασηκωμένα και messy ή καλοχτενισμένα. Το καλύτερο; Είναι best value for money αφού δεν κοστίζει πάνω από 6 ευρώ. Θα το βρεις εδώ.

Άλλα, πολύ οικονομικά προϊόντα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το Proof It! Waterproof Primer Φρυδιών της NYX Cosmetics που βοηθά στο να τιθασεύσεις τα φρύδια σου και τις ατίθασες τριχούλες που πετάνε αλλά και να διατηρήσεις αναλλοίωτο το μολύβι που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια για να βάψεις τα φρύδια σου. Λειτουργεί όπως όλα τα primers, συντελεί δηλαδή στη διάρκεια και στη σταθερότητα του μακιγιάζ.

Primer ματιών | Τι είναι και πόσο χρησιμεύει στο μακιγιάζ;

Πολύ καλή επιλογή είναι και το Control Freak Brow Gel της NYX Cosmetics που βοηθά εξίσου στο σχήμα αφού κρατά σταθερές τις τριχούλες διατηρώντας το σχήμα των φρυδιών σου όλη μέρα.

Bonus tip: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διάφανη μάσκαρα για να διαχωρίσει, να δώσει σχήμα και να ενισχύσει τη φυσική καμπυλότητα των βλεφαρίδων σου πριν περάσεις την κανονική σου μάσκαρα με χρώμα. Μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις και μόνη της, εκείνες τις φορές που θες ένα φυσικό makeup χωρίς χρώμα αλλά με ένταση και πυκνότητα στις βλεφαρίδες σου.

Τέλος, μην ξεχάσεις να "γεμίσεις" τα κενά με το αγαπημένο μας brow pencil, το Brow Tech To Brow της Smashbox. Αυτό το 2 σε 1 εργαλείο για τα φρύδια είναι τόσο εύκολο στη χρήση που ενδείκνυται να το έχεις παντού μαζί σου. Η μία πλευρά έχει ένα αδιάβροχο μολύβι με μια άκρη με κλίση ώστε να γεμίζεις το τόξο με χρώμα μεγάλης διάρκειας. Η άλλη περιλαμβάνει ένα διάφανο gel με βουρτσάκι ώστε να χτενίζεις ανοδικά τις τριχούλες και να διατηρήσεις το αποτέλεσμα που θες για περισσότερο χρόνο.