Follow us

Το κραγιόν που φορούν τώρα όλα τα it girls

Διάβασε

Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τόσο στις πρωινές, όσο και στις βραδινές εμφανίσεις σου.

Beauty Splash News/Ideal Image

Με τα '90s να εξακολουθούν να εμπνέουν τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς, καμία εντύπωση δεν μάς προκαλεί που τα πιο διάσημα it girls έχουν πάντα ένα nude κραγιόν στην τσάντα τους.

Αδιάβροχη mascara | Το μυστικό των makeup artists στο LA για εύκολο ντεμακιγιάζ

Loading...

Τόσο η Hailey Bieber και η Kendall Jenner, όσο η Bella Hadid και η Zendaya δείχνουν τον τελευταίο καιρό την προτίμησή τους στα nude κραγιόν, τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές τους εμφανίσεις.

Loading...

Πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι τα κραγιόν με satin ή glossy φινίρισμα, που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και σαρκώδη, όπως άλλωστε προστάζουν οι τάσεις των '90s.

3 "έξυπνα" μυστικά μακιγιάζ που μόνο μια drag artista γνωρίζει

Loading...

Για να αντιγράψεις το lip look τους, δοκίμασε το Be Legendary Anti-Hero Lipstick της Smashbox στις αποχρώσεις Vigilante και Ratcatcher 2. Τα εξαιρετικά κρεμώδη αυτά κραγιόν είναι εμπλουτισμένα με primer και ceramides, κι έτσι εκτός από πλούσιο χρώμα, χαρίζουν επίσης ενυδάτωση στα χείλη.

Το κραγιόν που φορούν τώρα όλα τα it girls

Θα τα λατρέψεις όχι μόνο για τις '90s nude αποχρώσεις τους, αλλά και για το υπέροχο satin φινίρισμά τους, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις το αγαπημένο lip look των it girls.

The Perfect Selfie | Τα tips που μόνο ένας φωτογράφος γνωρίζει για #instaworthy φωτογραφίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ