Follow us

Ο έξυπνος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου σύμφωνα με τη Βάσω Λασκαράκη

Η ηθοποιός απέκτησε ένα φρέσκο look στα μαλλιά αποδεικνύοντας ότι μια μικρή αλλαγή στο χρώμα σε ανανεώνει στη στιγμή.

Βάσω Λασκαράκη NDP Photo Agency

Υπάρχουν φορές που θες να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό. Σε μπερδέψαμε; Αν είσαι από τις κοπέλες που θέλουν μεν να ανανεώνουν τα μαλλιά τους συχνά πυκνά, φοβούνται όμως να κάνουν κάτι πολύ μεγάλο που θα φανεί (πχ να κόψουν πολύ μήκος ή να βάψουν σε μια νέα απόχρωση τα μαλλιά τους), σίγουρα καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Βρήκαμε λοιπόν έναν εύκολο και "ανώδυνο" τρόπο για να πετύχεις στα μαλλιά σου ακριβώς αυτό: Να φαίνεται ότι κάτι έχεις κάνει μεν, χωρίς να αφαιρέσεις μήκος ή να αλλάξεις το κούρεμα ή το χρώμα τους.

Κι αυτός ο τρόπος μεταφράζεται σε μπαλαγιάζ (balayage), μια τεχνική βαφής που δημιουργεί ήπιες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά για ένα φυσικό και υγιές αποτέλεσμα ξανοίγοντας μεν το φυσικό χρώμα τους χρώμα, διατηρώντας όμως τις ισορροπίες για να φαίνεται "δικό σου".

Honey Red | Αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι η νέα τάση της άνοιξης (και είναι και celebrity-approved)

Αυτό ακριβώς έκανε και η Βάσω Λασκαράκη, που διακρίνεται για τα υπέροχα honey blonde μαλλιά της. Θέλοντας να ανανεωθεί, επέλεξε την τεχνική του balayage επιτυγχάνοντας ένα πολύ φρέσκο αποτέλεσμα, χωρίς στην ουσία να αλλάξει κάτι περισσότερο στο χτένισμα, στο κούρεμα ή στο μήκος.

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή της:

Loading...
Loading...

Θυμήσου πώς ήταν πριν:

Loading...

Τι είναι το μπαλαγιάζ;

Το μπαλαγιάζ, όπως ίσως γνωρίζεις ήδη, είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κομμωτές για να δημιουργήσουν ανταύγειες στα μαλλιά που να δείχνουν όμως τελείως φυσικές, σαν να έγιναν από τον ήλιο. Κι αυτός ακριβώς είναι ο στόχος τους, να πετύχουν το sun-kissed εφέ που θα είχες μετά τις διακοπές, χωρίς την αφυδάτωση που συνοδεύει συχνά τα μαλλιά εξαιτίας του ήλιου, του αέρα και του αλατιού της θάλασσας. Αντιθέτως, η βαφή που περνούν οι ειδικοί με το χέρι και με ελεύθερες κινήσεις χαρίζει λάμψη και ένα glossy εφέ στην τρίχα, που πραγματικά κάνει τα μαλλιά να ακτινοβολούν. Ο λόγος που αγαπάμε ιδιαίτερα το μπαλαγιάζ άλλωστε είναι γιατί είναι (και) low-maintenance, δεν χρειάζεται δηλαδή να τρέχεις στο κομμωτήριο κάθε μήνα για να το συντηρείς.

Αναφορικά τώρα με το κούρεμα που μπορείς να κάνεις για να ανανεωθείς χωρίς να φανεί πολύ η αλλαγή, οι curtain bangs είναι εκείνος ο τύπος των αφελειών που είναι μεγάλη τάση τα τελευταία δύο χρόνια, και μπορείς να δεις εδώ τον λόγο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ