Easter Break | Τα beauty must-haves που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών σου

Μην κλείσεις βαλίτσα αν δεν συμπεριλάβεις αυτά τα 10 beauty essentials στο νεσεσέρ ταξιδιού σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι εδώ με το Πάσχα να αποτελεί την ιδανικότερη ευκαιρία για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση στην εξοχή.

Κι επειδή ξέρουμε τι σημαίνει να πακετάρεις για 3 (και 4 και 5) μέρες, και γνωρίζουμε ότι επιθυμία όλων των γυναικών είναι να πάρουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα χωρίς να στερηθούν τίποτα αλλά και χωρίς να πρέπει να κουβαλάνε 10 ξεχωριστά βαλιτσάκια μαζί τους, σού έχουμε έτοιμη μια λίστα με τα απαραίτητα beauty must-haves για τις διακοπές σου.

Τι χρειάζεσαι στην ουσία για να νιώθεις όμορφη; Καλό καθαρισμό, βαθιά ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και κάποια βασικά προϊόντα μακιγιάζ για να αναδείξεις τη φυσική σου λάμψη. Το ξέρουμε, είναι πολύ δύσκολο να καταλήξεις στα απολύτως απαραίτητα, όμως πολλές φορές το "less is more" στα προϊόντα μπορεί να είναι και καλύτερο για το δέρμα μας.

Πιο αναλυτικά, τα 10 essentials του νεσεσέρ ταξιδιού:

Skincare Routine

#1. Μην ξεχάσεις το καθαριστικό προσώπου, με το οποίο, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου, θα πλένεσαι μια με δύο φορές τη μέρα.

#2. Ένα ενυδατικό σέρουμ, ιδανικά με υαλουρονικό οξύ, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος ενώ χαρίζει βαθιά ενυδάτωση κάνοντας το δέρμα εξαιρετικά απαλό. Ανάλογα φυσικά με το τι ανάγκες έχεις, μπορείς να επιλέξεις το σέρουμ που χρειάζεσαι, πχ βιταμίνη C για λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία.

#3. Σφράγισε την υγρασία (ή την αντιοξειδωτική προστασία) που πέτυχες με το ορό, περνώντας μια ενυδατική κρέμα οπωσδήποτε κάθε πρωί. Όλα τα παραπάνω μπορείς, κατ' εξαίρεση, να τα εφαρμόζεις και το βράδυ, για να μην κουβαλάς και τα αντίστοιχα προϊόντα νυκτός.

#4. Για κανέναν λόγο δεν ξεχνάμε το αντηλιακό μας, το οποίο πρέπει να ανανεώνουμε συχνά μέσα στη μέρα, ιδίως αν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους.

Makeup

#5. Foundation ή ενυδατική με χρώμα ή ακόμα καλύτερα αντηλιακό με χρώμα (ώστε να γλυτώσεις και ένα προϊόν). Εναλλακτικά, ένα concealer μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το foundation αν δεν ζητάς ιδιαίτερη κάλυψη.

#6. Μην κλείσεις το νεσεσέρ σου αν δεν βάλεις το αγαπημένο σου ρουζ, που φέτος αποτελεί το απόλυτο trend. Προτείνω ένα κρεμώδες ρουζ ή blush stick που άνετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βλέφαρα ή χείλη για ένα μονοχρωματικό look.

Δες εδώ τα αγαπημένα μας ρουζ.

#7. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο σημαντική είναι η μάσκαρα - το ξέρεις ήδη. Πολλές κοπέλες μάλιστα αρκούνται σε αυτή για το μακιγιάζ τους, ακόμα κι αν δεν βάλουν τίποτα άλλο στο πρόσωπό τους.

Δες εδώ τις νεότερες κυκλοφορίες σε μάσκαρα.

#8. Φρύδια, φρύδια, φρύδια. Δώσε τους την προσοχή που τους ταιριάζει για να είναι πάντοτε καλοχτενισμένα και να αναδείξουν το βλέμμα και τα μάτια σου.

Δες εδώ τα αγαπημένα μας προϊόντα για τέλεια φρύδια.

#9. Μην ξεχάσεις το lip balm μου αλλά και το αγαπημένο σου κραγιόν, για να έχεις απαλά, λεία χείλη για φίλημα.

#10. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο την αδιαπραγμάτευτη αξία του καλού ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, για ένα αληθινά καθαρό δέρμα. Επομένως, μην κλείσεις βαλίτσα χωρίς το αγαπημένο σου νερό micellar / cleansing balm / cleansing oil / lotion.

Δες εδώ τα αγαπημένα μας cleansing balms.

Και επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε το styling των μαλλιών μας, και για να μην κουβαλάς μαζί σου ψαλίδια/ ισιωτικές / σεσουάρ και λοιπά εργαλεία styling, σού έχουμε την καλύτερη λύση: Το curling band από Hey!Beauty, το οποίο θα σου χαρίσει ανάλαφρες μπούκλες χωρίς καθόλου θερμότητα - κυριολεκτικά στον ύπνο σου. Άσε που χωράει ακόμα και στην πιο μικρή βαλίτσα αφού είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και ελαφρύ.

6 scrubs κατά της κυτταρίτιδας που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το bikini body που ονειρεύεσαι

Beauty Editor's Picks:

Dior Addict - Shine Lipstick - 90% Natural Origin, 418 Beige oblique

 Η σύνθεση του Dior Addict, που αποτελείται από 90%* συστατικά φυσικής προέλευσης, αναδεικνύει τα χείλη με έντονο, πολύ λαμπερό χρώμα που διαρκεί 6 ώρες.

Creme Solaire Antiage SPF50+ Αντηλιακή Προσώπου με Αντιγηραντική Δράση

Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή αντιγηραντική προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου.

Caudalie Vinoclean Makeup Removing Cleansing Oil

Ιδανικό για να αφαιρεί όλους τους τύπους μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, τα μάτια και το πρόσωπο. Με την πλούσια σύνθεση σε έλαιο που μεταμορφώνεται σε γαλάκτωμα όταν προστεθεί νερό, ξεβγάζει καλά και χαρίζει λάμψη χωρίς γυαλάδα.

Lait-Crème Multi-Protection, Embryolisse

H πρώτη ενυδατική κρέμα 7 σε 1 κατά του μπλε φωτός. Προσφέρει ολική προστασία και συνεχή ενυδάτωση της επιδερμίδας σε μια σύνθεση πολλαπλών χρήσεων. Λειτουργεί ως:
 

1. Ενυδατική κρέμα
2. Βάση μακιγιάζ
3. Προστασία από UVA-UVB ακτινοβολία
4. Ασπίδα κατά της ρύπανσης
5. Προστασία μπλε φωτός
6. Πρόληψη της γήρανσης του δέρματος
7. Φροντίδα μετά το ξύρισμα

C-Firma™ Fresh Day Serum , Drunk Elephant

Αυτός ο εξαιρετικά αποτελεσματικός ορός ημέρας με 15% βιταμίνη C είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων, τα οποία δρουν συνδυαστικά συσφίγγοντας και φωτίζοντας την όψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης.

Blossoming Beauty Flower Escape Lip Oil, KIKO MILANO

Θρεπτικό λάδι χειλιών με πέταλα κυανής κενταύριας με απαλά αρωματισμένη σύνθεση με νότες λουλουδιών. Έχει απαλή και κρεμώδη υφή που θρέφει τα χείλη, αφήνοντάς τα διακριτικά λαμπερά.

Hydragenist Moisturizing Serum Ενυδατικός Ορός Οξυγόνωσης & Επαναπύκνωσης, Lierac

Το Βooster Ενυδάτωσης & Επαναπύκνωσης Ορός με μέγιστη συγκέντρωση σε σύμπλοκο Hydra O2 (15%) και εμπλουτισμένος με AHA, που προσφέρει στην επιδερμίδα μία αληθινή ένεση ενυδάτωσης. Η επιδερμίδα επαναπυκνώνει εντατικά και, μέρα με τη μέρα, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι λιγότερο ορατές

Laouta Cleansing Dust

Πούδρα καθαρισμού που ενεργοποιείται με νερό και μετατρέπεται σε ένα απαλό και κρεμώδες αφρό καθαρισμού που αφαιρεί το σμήγμα, τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Ενυδατική Κρέμα με δραστικό σύμπλεγμα μικροφυκών & μήλου, κοράλι και θαλασσινό νερό, Fresh Line

Aπαλή κρέμα για κανονικά προς ξηρά δέρματα που προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση για μια λεία νεανική επιδερμίδα. Ενισχυμένη με καινοτόμο σύμπλεγμα από φύκη, θαλασσινο νερό και πολυσακχαρίτες που ενιχύει τη μικροχλωρίδα του δέρματος, βελτιώνει και αποκαθιστά την υγεία του η οποία συχνά διαταράσεται από εξωτερικές επιθέσεις, σε μόλις 7 ημέρες. To ενυδατικό σύμπλεγμα μικροφυκών και μήλου προσδίδει 12ωρη ενυδάτωση, προστατεύει από την απώλεια νερού για ορατά πιο ενυδατωμένο & ανθεκτικό δέρμα.

Garnier Skin Active Vitamin C Micellar Cleansing Water

 Το νερό ντεμακιγιαζ Skin Active Vitamin C Micellar Cleansing Water της Garnier αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραΰνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελούδινη απαλότητα και λάμψη. Περιέχει παράγωγο της Βιταμίνης C που χαρίζει λάμψη και τονώνει τη θαμπή και ανομοιόμορφη επιδερμίδα.

Frezyderm Sun Screen on the Move Mist SPF50

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης (πόλη, παραλία κ.λπ.) με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην αποκλειστική καινοτομία Hydro Cosmetic Technology προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη. Επιπλέον, ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό -διαθέτοντας ωστόσο λεπτόρρευστη υφή- και με την εφαρμογή του στο δέρμα χαρίζει μία αίσθηση πούδρας. Ιδανικό για να ανανέωση ακόμα κι είσαι βαμμένη.

Laouta Sun-lite ”Color” Oil Free Face Sunscreen SPF30

Αντηλιακό προσώπου με χρώμα με SPF 30, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Είναι oil free, στεγνώνει γρήγορα και αφήνει διάφανο, λείο αποτέλεσμα. Περιέχει σκουαλένιο, φραγκόσυκο, αλόη και πανθενόλη. 

Curling Band Dusty Pink, Hey!Beuaty

Δημιουργημένο από 100% Mulberry Silk για τους τέλειους κυματισμούς στα μαλλιά, χωρίς καθόλου θερμότητα και χωρίς να ταλαιπωρήσει την τρίχα.