Follow us

Spring Trends | Οι τάσεις θέλουν λουλούδια και στα νύχια μας - Θα το τολμήσεις;

Μια ωραία ιδέα για το μανικιούρ των πασχαλινών διακοπών.

nails iStock

Τα κάθε λογής λουλούδια και τα έντονα χρώματα είναι από εκείνα τα χαρακτηριστικά της άνοιξης που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση στην στιγμή. Κάθε σεζόν, φροντίζουμε να εντάσσουμε τις παστέλ αποχρώσεις όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στο μακιγιάζ μας (ενίοτε και στα μαλλιά, βλ. ροζ μαλλιά). Τι γίνεται όμως με το μανικιούρ μας;

Τα τελευταία χρόνια μια νέα τάση έχει κάνει την εμφάνισή της στο προσκήνιο και δεν είναι άλλη από τα λουλούδια στα νύχια. Τα φλοράλ νύχια φέρνουν κυριολεκτικά την άνοιξη στις ζωές μας ενώ αποτελούν από μόνα τους έργα τέχνης.

Πέρσι τέτοια εποχή οι μαργαρίτες, σε διάφορα χρώματα, είχαν την πρωτοκαθεδρία, ενώ διάφορα άνθη μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους κατά καιρούς σε ιδιαίτερα patterns, με το τριαντάφυλλο να βρίσκεται στις top επιλογές των γυναικών. Φέτος όμως φαίνεται ότι οι παιώνιες έρχονται να κυριαρχήσουν στην καρδιά μας (και στα νύχια μας) με τα χαρακτηριστικά χρώματά τους να τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Το Coachella Festival ανέδειξε τo πιο ανατρεπτικό makeup trend που θα υιοθετήσουμε κι εμείς το καλοκαίρι

Αυτό το άνθος ήταν και η θεματική του μανικιούρ της διάσημης nail artist, Betina Goldstein, που εμπνεύστηκε από τα πέταλά του και ζωγράφισε ένα πραγματικό έργο τέχνης στα νύχια της φίλης της.

Σε λευκή βάση, ζωγράφισε στο χέρι μια ροζ παιώνια με τα φύλλα και το κοτσάνι της, με το σχέδιο να θυμίζει έντονα vintage πίνακες από παλαιότερες εποχές.

Το μανικιούρ:

Loading...

Φυσικά, δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις καθημερινά ενώ σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται μίνιμαλ, που ταιριάζει με τα πάντα. Πρόκειται για μια ζωγραφιά που όμως δίνει μια χαρούμενη πινελιά στο όλο look - και είναι σίγουρα ένα πολύ instagram-ικό σχέδιο. Θα το τολμούσες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ