Follow us

Ευτυχία Λαζάρου | Τα μικρά beauty μυστικά μιας Ελληνίδας influencer με αυθεντικά french vibes

Τι κάνει και είναι πάντα τόσο όμορφη; Το μοντέλο και επιχειρηματίας μάς εκμυστηρεύεται ποια καλλυντικά δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της.

Lazarou Instagram

Η Ευτυχία Λαζάρου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες influencers, που ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Είναι όμως πολλά παραπάνω από αυτό: Μοντέλο, content creator και επιχειρηματίας, εύλογα αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η όμορφη Ευτυχία.

Πρόσφατα άνοιξε την τρίτη σε σειρά καφετέρια, το γνωστό Ellyz Cafe, ένα ολάνθιστο με ροζ λουλούδια καφέ που αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει σε κάποια περιοχή της Αττικής. Το πρώτο Ellyz Cafe που άνοιξε τις πόρτες του στο Μοναστηράκι είχε τέτοια επιτυχία που γρήγορα δημιουργήθηκαν δύο επιπλέον μαγαζιά σε Χαλάνδρι και Γλυφάδα, αποτελώντας πλέον δύο πολύ χαρακτηριστικά, σούπερ ρομαντικά σημεία για χαλάρωση, που εύκολα σε ταξιδεύουν στο Παρίσι.

Δεν είναι όμως μόνο το ρομαντικό Ellyz Cafe που κλέβει την παράσταση. Ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς στην Ευτυχία είναι τα πολύ μακριά, και πάντα λεία και λαμπερά, καστανά μαλλιά της αλλά και το ολόλευκο γλυκό χαμόγελό της, που την κάνουν να ξεχωρίζει όποτε μπαίνει σε έναν χώρο, ακόμα και με μηδενικό μακιγιάζ.

Ίσως να αναρωτιέσαι ποια είναι εκείνα τα μικρά, beauty μυστικά της που τη βοηθούν να διατηρεί την αψεγάδιαστη λάμψη της ακόμα και τις πιο busy ημέρες, όπου λόγω επαγγέλματος, χρειάζεται να είναι συνεχώς on the go... Η αλήθεια είναι ότι η Ευτυχία Λαζάρου δεν χρειάζεται πολλά για να λάμψει, παρά μόνο τα απαραίτητα. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε και η ίδια, τρία είναι τα καλλυντικά προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της, ό, τι κι αν γίνει: Ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη, ένα λαδάκι για τα μαλλιά και το αντηλιακό της.

Πιο αναλυτικά, η Lip Sleeping Mask της Laneige (που είναι και δικό μου beauty fave αλλά και πολλών άλλων beauty addicts) με άρωμα κόκκινων φρούτων, είναι μια μάσκα για τα χείλη που χαρίζει πλήρη ενυάτωση και θρέψη ενώ κοιμάσαι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την απλώσεις στα χείλη σου λίγο πριν κοιμηθείς και να την αφήσεις να δράσει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, για τουλάχιστον 7-8 ώρες.

Οι 5 Ελληνίδες influencers που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για άπλετο #hairinspo

Beauty Editor's tip: Μπορείς να την εφαρμόσεις και στο μακιγιάζ, λίγο πριν ξεκινήσεις την όλη διαδικασία. Έτσι, θα έχει λίγο χρόνο να δράσει και να ενυδατώσει τα χείλη σου ενώ όταν θα έρθει η ώρα να βάλεις κραγιόν, το χρώμα του θα απλωθεί ακόμα πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά - αφού θα έχεις ήδη προετοιμάσει κατάλληλα τη βάση.

Ευτυχία Λαζάρου | Τα μικρά beauty μυστικά μιας Ελληνίδας influencer με αυθεντικά french vibes

Άλλο ένα προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της είναι τo Honey Infused Hair Oil της Gisou. Εμπλουτισμένο με Μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης δρα αποκαθιστώντας τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας για πιο υγιή, πιο απαλά και πιο δυνατά μαλλιά με λαμπερή όψη. Το καλύτερο; Πρόκειται για ένα λάδι μαλλιών πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν από το styling αλλά και ως προϊόν φινιρίσματος, σαν προσθήκη σε μια μάσκα μαλλιών αλλά και ως θεραπεία νυκτός.
Αποτέλεσμα; Αναδομεί και αποκαθιστά τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και καταπολεμά το φριζάρισμα.

ee

Τέλος, το τρίτο προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ (και πολύ καλά κάνει) είναι το αντηλιακό της. Όπως έχουμε ξαναπει πολλές φορές, ο ήλιος και η ακτινοβολία UV είναι ίσως η κύρια αιτία πρόωρης γήρανσης, που επηρεάζει ακόμα και πολύ νεαρές ηλικίες. Αν θες να προλάβεις την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων, κηλίδων ή πανάδων ακόμα και από τα 20s σου, το αντηλιακό είναι επιβεβλημένο. Αγαπημένη της επιλογή είναι το Anthelios UVmune της La Roche Posay, μια πολύ λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα που απλώνεται πανεύκολα και δεν αφήνει λευκά σημάδια, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο.

Θες κάλυψη και αντηλιακή προστασία ταυτόχρονα; Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα που κάνουν ακριβώς αυτό

ee

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ