Follow us

Kendall Jenner | To glam beauty look της που δίχασε πολλούς

Το μοντέλο ήταν σχεδόν αγνώριστο με ξανοιγμένα, κατάξανθα φρύδια.

Kendall Jenner Splash News / Ideal Image

Τα λεπτά, τοξωτά φρύδια και τα bleached brows (τα ξανοιγμένα φρύδια) είναι δύο από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις στα φρύδια ever. Κι αυτό γιατί, μπορεί να ήταν μεγάλο trend στα 90s, γρήγορα όμως έφυγαν από το προσκήνιο, δίνοντας τη θέση τους στα πολύ πυκνά και έντονα, feathery brows, που είναι μόδα μέχρι και σήμερα.

Ή μήπως όχι; Πολλές είναι οι περιπτώσεις τελευταία που έχουμε δει να αναβιώνουν είτε τα πολύ ξανοιγμένα είτε τα πολύ λεπτά φρύδια. Μια πρόσφατη τέτοια περίπτωση ήταν και η εμφάνιση της Kendall Jenner στο Met Gala που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, περισσότερη προσοχή τράβηξε το beauty look της παρά η τουαλέτα που φορούσε.

Loading...

Οι αδελφές Hadid περπάτησαν με bleached brows στο Versace runway show και τρομάξαμε να τις αναγνωρίσουμε

Και αυτό γιατί το μοντέλο αποφάσισε να ξανοίξει τα φρύδια του, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αγνώριστο, με την πρώτη ματιά, από πολλούς. Το αμφιλεγόμενο αυτό look της απασχόλησε όλα τα media, καθότι είναι αρκετά πρωτόγνωρο για την ίδια: Η αιώνια μελαχρινή Kendall σπάνια προτιμά εξεζητημένα looks για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, σε ό, τι έχει να κάνει με προσωπικές της εμφανίσεις. Την έχουμε συνηθίσει με κλασικά glam nudes, που κολακεύουν άλλωστε τέλεια τα χαρακτηριστικά της.

Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρεκκλίνει από τα χρώματά της - βάφοντας ολόξανθα ή κόκκινα τα μαλλιά της, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το fashion show του οίκου Prada (FW '22). Όμως, όλες εκείνες οι αλλαγές έγιναν με αφορμή τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και ήταν παροδικές.

Honey Red | Αυτό το χρώμα στα μαλλιά είναι η νέα τάση της άνοιξης (και είναι και celebrity-approved)

Στο Met Gala, η Kendall άνοιξε τόσο πολύ τα φρύδια της που έδειχναν σχεδόν ανύπαρκτα, ενώ άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της σε ένα πολύ σκούρο καστανοκόκκινο χρώμα. Το υπόλοιπο μακιγιάζ κινήθηκε στις κλασικές nude αποχρώσεις που είναι τόσο signature για το μοντέλο.

Loading...
Loading...

Με πολλούς να τάσσονται υπέρ αυτού του look και άλλους να το χαρακτηρίζουν μέχρι και "τρομακτικό", είναι safe να πούμε ότι το συγκεκριμένο beauty look ήταν από τα πιο αμφιλεγόμενα ever. Τι λες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ