Follow us

Η Βάσια Κωσταρά ακολουθεί το tip της Bella Hadid για τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Πανεύκολο και δωρεάν.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Το πολύωρο βραδινό gossip στο τηλέφωνο και το binge watching σειρών μυστηρίου στο Netflix είναι αρκετά για να έρθεις αντιμέτωπη με έντονα πρησμένα μάτια το επόμενο πρωί. Μπορεί να δείχνει έξτρα glamorous στο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο ακόμα και η Βάσια Κωσταρά ταλαιπωρείται από τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Αποφάσισε λοιπόν να βρει έναν τρόπο να τις καταπολεμήσει και τα κατάφερε.

Τα 3 κραγιόν που τα supermodels έχουν πάντα στο νεσεσέρ τους

Το μυστικό της Βάσιας Κωσταρά για ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα

Η Βάσια Κωσταρά ακολουθεί το tip της Bella Hadid για τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Όπως αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram η σχεδιάστρια, λίγο πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ της, ακουμπά δύο παγωμένα κουτάλια στα μάτια της, προκειμένου να εξαφανιστούν οι σακούλες και να δείχνει πιο ξεκούραστη και λαμπερή.

Bella

Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Bella Hadid πριν τις φωτογραφίσεις της. Πιο συγκεκριμένα, κάνει μασάζ με παγάκια στο πρόσωπό της για να "ξυπνήσει" την επιδερμίδα της, να μειώσει το οίδημα και να τονίσει το σχήμα του προσώπου της και χαρακτηριστικά του.Αν μας ρωτάς, η τεχνική της Βάσιας Κωσταρά είναι πολύ καλύτερη, αφού το μασάζ με σκέτο πάγο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.

Για να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της κρυοθεραπείας, αλλά να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς, τύλιξε ένα παγάκι με μία πετσέτα, πριν προχωρήσετε στο μασάζ της επιδερμίδας σας ή ακόμα καλύτερα προτίμησε ένα ειδικό ice roller ή ice globes. Εναλλακτικά, μπορείς να πετύχεις το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, χρησιμοποιώντας το jade roller, το οποίο έχεις αφήσει από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο ή δύο παγωμένα κουτάλια για την περιοχή των ματιών, όπως έκανε η Βάσια Κωσταρά.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ