Follow us

Beauty Editor's Choice | 5 ενυδατικές κρέμες με χρώμα για μια ανάλαφρη κάλυψη το καλοκαίρι

Οι καλύτερες ενυδατικές με χρώμα που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά.

makeup iStock

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι η τέλεια εναλλακτική του foundation για το καλοκαίρι: Έχουν πιο ανάλαφρη υφή (και σύνθεση), απλώνονται πιο εύκολα, χαρίζουν διακριτική κάλυψη, συνήθως δεν δημιουργούν το αντιαισθητικό cakey εφέ που κάνει το δέρμα να δείχνει "σπασμένο" και φυσικά, ενυδατώνουν. Συγκεντρώνουν ουσιαστικά όλα τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας αλλά και ενός καλυπτικού προϊόντος, στην πιο ελαφριά εκδοχή τους. Πράγμα που τις καθιστά ιδανικές για το καλοκαίρι, όταν λόγω ζέστης δεν θέλουμε να φορτώνουμε το πρόσωπό μας με πολλά στρώματα foundation και άλλων κρεμών.

Επιπλέον, είναι τέλεια επιλογή και για τις λιπαρές / ακνεϊκές επιδερμίδες και τις επιδερμίδες με τάσεις ακμής, αφού οι περισσότερες από αυτές έχουν oil-free φόρμουλες, που δεν φράσσουν τους πόρους και αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Περιττό να αναφέρουμε ότι έχει γίνει το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των περισσότερων celebrities και TikTokers, μιας και είναι ο πρωταγωνιστής των περισσότερων tutorials στο δημοφιλές μέσο, με το hashtag #tintedmoisturizers να συγκεντρώνει εκατομμύρια clicks και τα αντίστοιχα videos να γίνονται viral.

Note: Mπορείς να πετύχεις παρόμοιο εφέ και με τα αντηλιακά που περιέχουν χρώμα - δες εδώ μερικά αγαπημένα μας.

Προσοχή: Κάποιες ενυδατικές με χρώμα περιέχουν και SPF - προτείνουμε να μην αρκεστείς μόνο σε αυτό για την αντηλιακή σου προστασία και πάντα μα πάντα να εφαρμόζεις μια αντηλιακή κρέμα πριν το μακιγιάζ σου.

Στο μεταξύ, οι 5 καλύτερες ενυδατικές με χρώμα που θα σου χαρίσουν ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο είναι οι παρακάτω:

Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator Spf 25, Laura Mercier

Tinted Moisturizer Light Revealer Natural Skin Illuminator Spf 25, Laura Mercier

Με διάφανη κάλυψη από mineral χρωστικές, αυτή η σύνθεση ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας σε κάθε εφαρμογή. Βαθιά ενυδάτωση ενισχυμένη από γαλλική άλγη συνδυάζεται με μικροπέρλες αποκαλύπτοντας μια υγιή επιδερμίδα, η οποία εκπέμπει τη δική της φωτεινότητα.

Skin Feels Good Tinted Moisturizer, Lancôme

Skin Feels Good Tinted Moisturizer, Lancôme

Eνισχυμένο με συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα όπως το υαλουρονικό οξύ που "κλειδώνει" την υγρασία, εκχύλισμα από σπόρους moringa που αναζωογονεί και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και φυτική γλυκερίνη- συστατικά που συνεχίζουν να την περιποιούνται ακόμα και αφού αφαιρέσετε το makeup.

Daily Cream SPF50 Tinted with Pomegranate & Aloe Vera, Seventeen

Daily Cream SPF50 Tinted with Pomegranate & Aloe Vera, Seventeen

Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Περιποιείται σε βάθος, προλαμβάνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και δυσχρωμιών. Ελαφρά χρωματισμένη, με απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Black Pine Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας 4D Bio-Shapelift για Σύσφιγξη & Lifting με χρώμα SPF20, KORRES

Black Pine Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας 4D Bio-Shapelift για Σύσφιγξη & Lifting με χρώμα SPF20, KORRES

Kρέμα ημέρας για σύσφιγξη και lifting με τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift. Προσφέρει ελαφριά κάλυψη για ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και αντηλιακή προστασία SPF20.

Halo Healthy Glow All-in-one Tinted Moisturizer, Smashbox

Halo Healthy Glow All-in-one Tinted Moisturizer, Smashbox

Ενυδατική κρέμα με χρώμα, εμπλουτισμένη με primer για καθημερινή χρήση & φυσική λάμψη, προσδίδει μια ανάλαφρη, φυσική κάλυψη και ενυδατώνει την επιδερμίδα για έως και 24 ώρες. Περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, goji berries, χρυσό και πεπτίδια. Vegan και oil-free φόρμουλα η οποία αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, ενυδατώνει & προστατεύει. Λειτουργεί σαν primer, τελειοποιεί, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα με ένα μόνο βήμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ