Follow us

Big Hair | Η Μαρία Ηλιάκη μόλις έκανε το πιο trendy χτένισμα του καλοκαιριού

Πλούσια μαλλιά, έντονα waves και κίνηση στοιχειοθετούν το χτένισμα των ονείρων μας.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του '22 είναι τα γεμάτα όγκο και κίνηση μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη. Αν είναι και κυματιστά ή με μπούκλες (βλ. blow-dry ή Farrah Fawcett flip) τότε ακόμα καλύτερα.

Τα παραπάνω χτενίσματα αποτελούν μερικά μόνο δείγματα του τι εστί big hair, μια τάση που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής τις δεκαετίες του '80 και '90, με τα μεγαλύτερα top models της εποχής να την υιοθετούν όχι μόνο στην πασαρέλα αλλά και στα off duty looks τους. Το voluminous blow-dry της Cindy Crawford θα μείνει σε όλες μας αξέχαστο, ενώ δεν είναι λίγες οι γυναίκες που θέλουν να το μιμηθούν ακόμα και εν έτει 2022.

5 stylish χτενίσματα που κάθε it girl θα υιοθετήσει φέτος το καλοκαίρι

Ένα παρόμοιο χτένισμα υιοθέτησε και η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή της, και φυσικά το κάναμε αμέσως save στα κινητά μας. Wavy hair με όγκο, το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, που αν γινόταν να ξυπνάμε κάθε μέρα με αυτό θα ήμασταν τρισευτυχισμένες. Πλούσια μαλλιά με έντονους κυματισμούς και εξαιρετική κίνηση έδειξαν τέλεια στο φωτεινό ξανθό της παρουσιάστριας ενώ η χωρίστρα στο πλάι έδινε το απαραίτητο sexy vibe.

Δες το look:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ