Follow us

Το πιο κολακευτικό μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις για το πρώτο ραντεβού είναι αυτό

Μην ξεχνάς όμως: Τα πιο όμορφα κορίτσια είναι τα χαρούμενα κορίτσια με αυτοπεποίθηση.

Sara Sampaio Splash News / Ideal Image

Σου ζήτησε να βγείτε και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Η αγωνία γνωστή σε όλες μας, καθώς όχι μόνο θες να περάσετε καλά μαζί, αλλά και να κάνεις μια πολύ θετική πρώτη εντύπωση, τόσο αναφορικά με την προσωπικότητα όσο και με την εμφάνισή σου. Κι εδώ έρχονται τα γνωστά ερωτήματα: Τι να φορέσω / πώς να φτιάξω τα μαλλιά μου / πώς να βαφτώ;

Ένα μικρό tip μακιγιάζ για να αποκτήσεις τα πιο ελκυστικά χείλη που είχες ποτέ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ντυθείς και θα κάνεις όποιο χτένισμα / μακιγιάζ σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις όμορφη. Δεν υπάρχουν (πολλοί) κανόνες σε τίποτα, αφού το μόνο κριτήριο και ζητούμενο είναι οι επιλογές σου να αρέσουν σε σένα και να σε κάνουν χαρούμενη. Ειδικότερα όσον αφορά το μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού, που είναι και αυτό που μας απασχολεί περισσότερο, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις: Πολλές κοπέλες νιώθουν αρκετά άνετα και δεν βάφονται σχεδόν καθόλου, πιστές στο no makeup trend που είναι τόσο μόδα στις μέρες μας. Άλλες νιώθουν καλύτερα αν φορέσουν το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν ή αν βάψουν έντονα τα μάτια τους. Υπάρχουν και εκείνες που βρίσκονται κάπου στη μέση, και κάνουν ένα απαλό, φρέσκο makeup look, ίσα ίσα για να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους.

Η Βίκυ Καγιά έλαμψε στις Κάννες | Υιοθέτησε το απόλυτο makeup trend που επικρατεί στο red carpet τώρα

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις και όποιο μακιγιάζ και να επιλέξεις, go for it! Μην ξεχνάς εξάλλου ότι τα πιο όμορφα κορίτσια είναι τα χαρούμενα κορίτσια με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό τους.

Εμείς πάντως πέσαμε πάνω στο χτεσινοβραδινό beauty look της Sara Sampaio από την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών και δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε πόσο ταιριαστό μας κάνει για μακιγιάζ πρώτου ραντεβού.

Δες το look της που είναι ιδανικό μακιγιάζ για πρώτο ραντεβού:

Loading...

Ένταση στα μάτια με σκιές στις αποχρώσεις του σομόν, καφέ και nude, μεγάλες βλεφαρίδες, έντονα φρύδια και παστέλ, έως και διάφανα, χείλη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μακιγιάζ που υιοθέτησε το μοντέλο και πραγματικά, μας μάγεψε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ