Follow us

Clean Manicure | Η νέα τάση στα νύχια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Το clean manicure (ή Russian Mani trend) είναι τόσο διακριτικό και chic που αναβαθμίζει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

nails Instagram

Άλλο ένα καινούριο nail trend έχει κάνει την εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες και αυτό δεν είναι άλλο από το clean manicure ή αλλιώς "The Russian Manicure".

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η τάση αυτή; Συνώνυμη με την clean beauty αισθητική, που έχει την τιμητική της τελευταία τόσο στα social media όσο και στην καθημερινότητα πολλών it girls, beauty influencers και fashionistas, το clean manicure υποδηλώνει τα πολύ καθαρά νύχια, βαμμένα με μια πολύ διακριτική απόχρωση (ακόμα και με διάφανο ή και κανένα βερνίκι), ώστε να φαίνονται εντελώς φυσικά.

Loading...

Περαιτέρω, το Russian Mani trend αφορά πιο πολύ μια τεχνική περιποίησης των νυχιών παρά το ίδιο το χρώμα ή βερνίκι. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για την περιποίηση στα επωνύχια και στα πετσάκια, που γίνεται τόσο προσεκτικά και με χειρουργική ακρίβεια, ώστε τα νύχια να φαίνονται τόσο καθαρά, σχεδόν απαλλαγμένα από πετσάκια, παρωνυχίδες, ξηροδερμία και ξεφλούδισμα.

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, αφού τα πετσάκια είναι απαραίτητα για την υγεία των νυχιών και του δέρματος γύρω από αυτά, και ίσως αυτό να είναι και το μοναδικό μειονέκτημα της συγκεκριμένης τάσης: Το να απαλλαγείς εντελώς από τα επωνύχια και στην ουσία να απομακρύνεις τα πετσάκια, θα σε αφήσει ενδεχομένως εκτεθειμένη σε βακτηριακές λοιμώξεις και άλλες μολύνσεις, ενώ πολύ πιθανό να προκληθούν αιμορραγία ή μικροί τραυματισμοί, ιδίως αν δεν υπάρχει πιστοποίηση από τη μανικιουρίστ για να προχωρήσει σε μια τέτοια διαδικασία.

Loading...

Note: Αν θες να ακολουθήσεις το Russian Mani trend, πρέπει να είσαι σίγουρη για τα nail salons και τις ειδικούς που επισκέπτεσαι ώστε να γίνει πολύ σωστή δουλειά και να ακολουθούνται πιστά όλοι οι κανόνες υγιεινής. Βέβαια, αυτό πρέπει να ισχύει ούτως ή άλλως όταν μιλάμε για μανικιούρ.

Γιατί το αγαπούν τόσο οι celebrities;

Δεν είναι τυχαίο που οι συγκεκριμένες, και τόσο αλληλένδετες μεταξύ τους, τάσεις, είναι οι αγαπημένες των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Από τις royals μέχρι τα top models (βλ. Hailey Bieber, Bella Hadid κ.ά), η μία μετά την άλλη επιλέγουν όχι μόνο τα απαλά, σχεδόν διάφανα χρώματα για το μανικιούρ τους, αλλά και τη συγκεκριμένη τεχνική περιποίησης που αφήνει ένα neat αποτέλεσμα στα νύχια. Απόδειξη το πρόσφατο red carpet των Καννών, όπου πολλές A-listers είχαν αυτό ακριβώς το μανικιούρ, που ταίριαξε τέλεια ακόμα και με τις πιο θεαματικές τουαλέτες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Άλλος ένας λόγος που λατρεύεται τόσο από τις κομψές, stylish γυναίκες, είναι ότι ακριβώς αυτή διακριτική απόχρωση είναι τόσο chic, που δείχνει και πιο "ακριβή". Και το expensive-looking style είναι το ζητούμενο όχι μόνο στο μανικιούρ, αλλά και σε όλη τη clean beauty αισθητική που επικρατεί στις μέρες μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ