Παντρεύεται η αδερφή σου; 20 χτενίσματα που θα σε αναδείξουν στην πιο στιλάτη καλεσμένη

Τα χτενίσματα που δεν θα μετανιώσεις, όταν θα κοιτάς τις φωτογραφίες του γάμου μετά από 30 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ναι, ναι η νύφη έχει το περισσότερο άγχος σε ένα γάμο. Το δεχόμαστε. Μπορούμε όμως να δώσουμε λίγα credits και στην αδερφή της; Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν στο πλευρό της καθ' όλη τη διάρκεια της οργάνωσης του γάμου, από τις πρόβες νυφικού μέχρι την επιλογή της μπομπονιέρας. Ταυτίστηκες; Ανάμεσα στα απογεύματα που αφιέρωσες να την παρηγορείς για τα παπούτσια, που παρήγγειλε και τελικά δεν ήταν όπως τα περίμενε, και τις ατελείωτες ώρες που σπατάλησες για την εύρεση του φορέματος της μαμάς, της θείας και της γιαγιάς, δεν αποκλείεται να έχεις βρεθεί "ξεκρέμαστη" λίγες μέρες πριν. Για την επιλογή του ιδανικού φορέματος, θα σε "αφήσουμε" στα έμπειρα χέρια του fashion department. Για την εύρεση των πιο κομψών χτενισμάτων για γάμο για την αδερφή της νύφης, είσαι στο κατάλληλο μέρος.

Καλεσμένη σε γάμο | 15+ χτενίσματα για κοντά μαλλιά που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή παρουσία

Τα ωραιότερα χτενίσματα για γάμο για την αδερφή της νύφης

Η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος για αυτήν την περίσταση δεν είναι εύκολη υπόθεση: Πρέπει να είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού είσαι η αδερφή της νύφης κι όχι μια απλή καλεσμένη, αλλά όχι τόσο υπερβολικό, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, να νιώθεις άνετα με αυτό, να μπορεί να αντέξει τις ατελείωτες ώρες χορού στο dance floor και να είναι το τέλειο κράμα trendiness και διαχρονικού για να μην το μετανιώσεις όταν θα βλέπεις τις φωτογραφίες 30 χρόνια μετά.

Η συμβουλή μας; Αν πρόκειται να φορέσεις ένα απλό φόρεμα, προτίμησε ένα πιο ιδιαίτερο χτένισμα και το αντίστροφο. Επίσης, αν το φόρεμά σου έχει έντονες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος ή είναι εξώπλατο, προτίμησε να πιάσεις τα μαλλιά σου πάνω. Αν από την άλλη είναι πολύ κοντό, άφησέ τα ελεύθερα για να δημιουργηθεί η τέλεια ισορροπία.

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τα ωραιότερα χτενίσματα για γάμο για την αδερφή της νύφης για να διαλέξεις πριν τη μεγάλη μέρα:

Glass Hair

Hair Clips

Blow Out

Wet Bun

Low Ponytail

Messy Updo

Hair Bow

Sleek & Straight

Messy Ponytail

Old Hollywood Waves

Classic Bun

Braided Headband

Chic Chignon

Crimped Hair

'60s Ponytail

Half up Half down

Romantic Braid

Big Hair

Glossy Waves

Spiked Bun

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities