Follow us

Δωροθέα Μερκούρη | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια θυμίζει ταξίδι στη Ν.Ιταλία

"Μου το είχε κάνει δώρο πρώτη φορά το 2016 ο αρραβωνιαστικός μου".

Δωροθέα Μερκούρη

Υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της δεκαετίας του 1990, ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς Ελληνίδα "Monica Bellucci" και "Sophia Loren". Ο λόγος φυσικά για την Δωροθέα Μερκούρη, η οποία χάρη στο ελληνοϊταλικό ταμπεραμέντο της εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς αφήνει στο πέρασμά της; Εμείς τη ρωτήσαμε και η απάντησή της μπορεί να σε εκπλήξει.

Βίκυ Κουλιανού | Το φρέσκο και δροσερό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Το αγαπημένο άρωμα της Δωροθέας Μερκούρη

Κι όμως η Δωροθέα Μερκούρη δεν φορά ούτε κάποιο πολύ έντονο, αισθησιακό άρωμα, ούτε κάποια δημιουργία ιταλικού οίκου. Όπως μας λέει η ίδια, το άρωμα που φορά σχεδόν αποκλειστικά εδώ και χρόνια είναι το Cristalle Eau de Toilette του οίκου Chanel. "Μου το είχε κάνει δώρο πρώτη φορά το 2016 ο αρραβωνιαστικός μου και απλά έγινε το αγαπημένο μου άρωμα", εξηγεί.

Δωροθέα Μερκούρη | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια θυμίζει ταξίδι στη Ν.Ιταλία

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο και δροσερό άρωμα με νότες από περγαμόντο, λεμόνι, υάκινθο, ξύλο, βετιβέρ και λειχήνες, που τονίζει τον αισθησιασμό κάθε γυναίκας με τον πιο κομψό τρόπο, ενθουσιάζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές "μύτες".

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ