Follow us

Βίκυ Κουλιανού | Το φρέσκο και δροσερό άρωμα που φορά κάθε μέρα

+ Εκείνο που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της.

Βίκυ Κουλιανού NDP

Έχοντας στο ενεργητικό της αμέτρητες φωτογραφίσεις για μερικά από τα πιο διάσημα περιοδικά παγκοσμίως, καθώς και πολλά χιλιόμετρα στις μεγαλύτερες πασαρέλες, η Βίκυ Κουλιανού έχει μάθει σίγουρα πολλά beauty tips κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της. Πηγαίνοντας κόντρα στη νόρμα της τελειότητας και καταρρίπτοντας τα στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα να αψηφά τους κανόνες του χρόνου, συχνά φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ρετούς, αγκαλιάζοντας κάθε "τέλεια ατέλειά" της. Ακόμα και τις μέρες που επιλέγει ένα au naturel look, ένα πράγμα δεν ξεχνά: Να φορέσει το αγαπημένο της άρωμα.

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Τα αγαπημένα αρώματα της Βίκυς Κουλιανού

Όπως μας λέει η ίδια, από την αρωματική γκαρνταρόμπα της δεν λείπει ποτέ το Gucci Bloom Eau de Parfum με νότες από τουμπερόζα, γιασεμί και ίριδα. "Έχει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας με υπέροχες απαλές νότες από γιασεμί, που πραγματικά αγαπώ, γιατί πάντα μού θυμίζουν την άνοιξη και το καλοκαίρι, και αυτό το βρίσκω υπέροχο", λέει.

Βίκυ Κουλιανού | Το φρέσκο και δροσερό άρωμα που φορά κάθε μέρα

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Εκτός από το Gucci Bloom, στην τσάντα της έχει επίσης πάντα το λουλουδένιο και φρουτώδες Sun Delicious Fragrant Water της Nuxe (στα φαρμακεία) με νότες από φύλλα νερατζιάς, γλυκό πορτοκάλι, καρύδα, γαρδένια, βανίλια και μόσχο. "Το λατρεύω για είναι γεμάτο καλοκαιρινές μυρωδιές", εξηγεί.

Nuxe

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ