Follow us

3 εύκολα χτενίσματα με κλάμερ που θα σε κάνουν να μοιάζεις με Pinterest girl

Ο πιο stylish τρόπος να καμουφλάρεις μια bad hair day.

κλάμερ μαλλιών Instagram/@negin_mirsalehi

Τα φοράει η Hailey Bieber, η Kendal Jenner, η Bella Hadid και σχεδόν όλα τα it girls του Instagram και του Pinterest. Ήρθε η ώρα να τα βάλεις κι εσύ. Ο λόγος για τα κλάμερ μαλλιών, το πιο in style αξεσουάρ των τελευταίων χρόνων, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να καμουφλάρεις κάθε bad hair day με τον πιο κομψό τρόπο. Ξέρεις όμως πώς να τα φορέσεις έτσι ώστε να δείχνεις stylish κι όχι λες και δεν πρόλαβες να χτενιστείς κι έπιασες άτσαλα τα μαλλιά σου με το πρώτο κοκαλάκι που βρήκες μπροστά σου; Παρακάτω θα βρεις τα τρία χτενίσματα με κλάμερ μαλλιών, που κάνουν τώρα όλα τα it girls:

Curtain bangs τέλος | Τα drape bangs είναι η νέα μεγάλη τάση του καλοκαιριού

3 εύκολα χτενίσματα με κλάμερ μαλλιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις με Pinterest girl

Half Bun with a Twist

Loading...

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να χαρίσεις λίγο έξτρα όγκο στα μαλλιά σου ή να δοκιμάσεις ένα νέο χτένισμα. Σου υποσχόμαστε ότι καμία άλλη στο γραφείο ή το café δεν θα έχει το ίδιο hair look με εσένα. Bunus points αν φορέσεις ένα ιδιαίτερο claw clip, όπως αυτό σε σχήμα πεταλούδας.

Loose Half Bun


Αν σου αρέσουν τα ανάλαφρα, επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, τότε δοκίμασε το παραπάνω. Μπορεί να σού φανεί λίγο περίπλοκο στην αρχή, αλλά μόλις εξασκηθείς λίγο θα δεις ότι στην πραγματικότητα είναι πανεύκολο.

Ξέχασε το μπαλαγιάζ | Τα tennis highlights είναι η νέα μεγάλη τάση που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Classic Claw Clip Updo


Ένα γρήγορο scroll στο Instagram ή στο Pinterest και βάζουμε στοίχημα ότι θα δεις δεκάδες it girls να ποζάρουν έχοντας μαζέψει τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο. Αν όποτε πιάνεις τα μαλλιά σου με κλάμερ, νιώθεις πως μοιάζεις έτοιμη να κάνεις δουλειές στο σπίτι, δοκίμασε αυτήν την τεχνική και σου υποσχόμαστε ότι θα αλλάξεις αμέσως γνώμη για τα κλάμερ μαλλιών.

Editor's Tip: Προτίμησε να πιάσεις τα μαλλιά σου με κλάμερ τη δεύτερη ή ακόμα και την τρίτη μέρα μετά το λούσιμο, έτσι ώστε το χτένισμα να μπορέσει να "σταθεί" καλύτερα και να μη γλιστράνε τα μαλλιά από το claw clip.

10 τρόποι να φορέσεις ένα μαντήλι στα μαλλιά σαν it girl

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ