Follow us

Βίκυ Καγιά | Το άρωμα που φορά κάθε μέρα είναι αυτό που λατρεύει και η Cate Blanchett

Το αισθησιακό άρωμα, που έχει ξεχωρίσει.

Βίκυ Καγιά Instagram

Τι κοινό έχει η Βίκυ Καγιά με την Cate Blanchett; Πέρα από το ότι είναι και οι δύο fashion icons, φορούν το ίδιο άρωμα. Ο λόγος για το αισθησιακό Si Passione Éclat Eau de Parfum του οίκου Giorgio Armani, τη νέα εκδοχή του εμβληματικού Si.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το ελαφρύ, φλοράλ άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Το αγαπημένο άρωμα της Βίκυς Καγιά

'Το άρωμά μου είναι τολμηρό, έντονο και με γεμίζει αυτοπεποίθηση", λέει η ίδια, αποκαλύπτοντας το λόγο που το ξεχωρίζει.

Loading...

Δεν την αδικούμε. Πρόκειται για μία αρωματική δημιουργία, τόσο ιδιαίτερη, ικανή να ενθουσιάσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές "μύτες". Το Si Passione Éclat Eau de Parfum συνδυάζει τις νότες φραγκοστάφυλου και περγαμόντου με την έντονη βανίλια, τα άνθη τριαντάφυλλου, ηλιοτρόπιου και γιασεμιού δημιουργώντας ένα αισθησιακό, φρουτώδες και φλοράλ αποτέλεσμα, που αντανακλά τη γλυκύτητα και τη δύναμη της θηλυκότητας.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι

Editor's Tip: Τα Eau de Parfum έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα Eau de Toilette. Αν ωστόσο θέλεις το άρωμά σου να διαρκέσει ακόμα περισσότερο εφάρμοσε πρώτα ένα πλούσιο ενυδατικό προϊόν, ιδανικά petrolatum-based, πριν αρωματίσεις στα σημεία των σφυγμών aka τους καρπούς, τους αγκώνες, το λαιμό και πίσω από τα γόνατα. Προσοχή! Μην τρίψεις τους καρπούς σου μεταξύ τους, γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αλλοιώσεις το άρωμα και να μειώσεις τη διάρκειά του.

Δωροθέα Μερκούρη | Το άρωμα που φορά εδώ και χρόνια θυμίζει ταξίδι στη Ν.Ιταλία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ